Mys i soffan

Just nu sitter jag och myser med Vivi i soffan, Amanda är där uppe och gör någonting. Vi har haft jätte mysigt hittills. Precis när vi kom hit gick vi ner och badade. Det var verkligen jätte skönt i vattnet, ungefär 25 grader sa Amandas pappa. Eftersom det är en insjö så är det mycket varmare än i mälaren.
Vi åt middag när vi kom hem och pratade en lång stund med hennes stora syster Cassi. Vi brukar inte träffas så ofta. Vi träffades varje sommar förut eftersom hon var på samma ridläger som oss, antingen som deltagare eller som personal. Var verkligen jätte kul att träffa henne igen. Hon ska vara några dagar på vårt läger, ska bli skit kul!
Imorn ska vi åka till Grönan som jag har sagt minst 1000 ggr. Vi ska möta Agnes och Elvira halv tolv.

Nää nu måste jag vara social!




Pusspuss!


Korkade människor

Sitter just nu och tittar på "The doctors". Det är det här programmet där dom berättar om olika sjukdomar, det är faktiskt riktigt intressant. För en stund sen pratade dom om en tjej som hette Nadya som fick åttlingar, ni har säkert hört talas om henne. Hon verkar helt sjuk alltså, hon hade redan sex barn som inte alls var gamla, det äldsta kanske var runt 7-8. Hon ville ändå skaffa ett till barn, fast bara ett. Och fick åtta istället. Hon säger att det var läkaren fel men hon får fan skylla sig själva. Precis som läkarna i programmet sa. Barn är inte nallebjörnar, dom är helt vanliga människor och behöver mycket omvårdnad för att må bra. Men när man har fjorton barn i olika åldrar verkar det helt omöjligt att barnen ska få det bra.

Nä nu ska jag kolla klart på programmet sen gör mig iordning, jag och Vivi drar ju som sagt till Kungsängen till Amanda och imorn blir det Grönalund!



Pusspuss!


Blondin?

Jag skulle verkligen jätte gärna vilja färga håret blont igen. Egentligen vet jag inte hur jag passade i det men jag trivdes jätte bra i det. Jag älskar att ha blond hår på sommaren och mörkare på vintern. Jag hade ju nästan helt blont i sommras. Jag vet att min mamma inte alls gillar när jag har blont hår men jag tycker verkligen det är fint! Fast jag måste ju tänka på att jag fakiskt har väldigt mörka ögonbryn så det kanske ser konstigt ut men jag tycker ändå det är värt risken. Vill göra det på salong första gången så att färgen verkligen blir bra, för det är ju väldigt svårt att bleka så man får det snyggt hemma. Letade upp en bild på Britney när hon hade den färgen jag ungefär vill ha. Kanske vill ha liite mörkare, men jag får se. Ska prata med mamma när jag kommer till henne på Fredag!






Här är en bild på mig från förra midsommar. Jag tycker om den hårfärgen faktiskt. Fast det är ju väldigt jobbigt att färga så ofta men jag har tänkt att jag ska nog sluta platta håret så kommer det slita ungefär lika mycket om jag färgar det rätt ofta. För jag plattar ju håret nästan varje dag, dock inte nu på sommaren för då har jag nästan alltid uppsatt. Men iallafall, är osäker på om jag ska göra det men jag älskar att variera hårfärg!

Nu ska jag titta på 40 year old virgin på 3:an.
Förresten, det blev inga bilder för pappa har inte något intag för minneskortet i datan såg jag och jag glömde sladden hos mamma!

Pusspuss!

Bullshit..

Såg precis på Aftonbladets hemsida att Michael Jacksons fans tror att han har fejkat sin död. Det tror jag verkligen är bullshit.. Videon som dom har sett är en film på en helikopter där man ser lite av liket ligga där inne. När kameran sedan vrider sig och filmar från en annan vinkel tror folk att han sätter sig upp. Man ser direkt att han inte gör och jag tror inte ens att det är han som ligger där inne. Jaja, folk får väl tro vad dom vill men det är så självklart.

Kom hem från blå lagunen för ett tag sen. Har varit en väldigt skön dag! Sov ju över hos Emmi igår eftersom vi ändå skulle stanna på Ekerö hela dagen så tyckte jag det var onödigt att åka fram och tillbaka hela tiden. Vi träffade Lolli och henne norska kompis Iselin igår kväll. Vi gick ner till Lundhagen och badade. Väääldigt kallt om man jämnför med blå lagunen!

Imorgon drar jag och vivi till Amanda i Kungsängen och på Onsdag bär det av till Grönan och då får jag ääääntligen åka älskade Insane igen! Ska verkligen bli jätte kul. Det blir Jag, Agnes, Vivi, Elvira och Amanda. Och lite senare vid sex tiden kommer också Belinda. Elvira och Belinda är Agnes och Vivis klasskompisar som är jätte gulliga, ska bli kul att träffa dom igen. Trodde det här skulle bli ett riktigt slapplov men inte alls. Fast det är ju kul att man har kompisar som vill träffa en iallafall!

Måste göra ett litet schema för veckan.

Tisdag: Kungsängen med Vivi
Onsdag: Grönan med tjejerna
Torsdag: Vara med Stoffe
Fredag: Åka till mamma och 18:års fest för Andreas på kvällen

Och resten inget bokat, ännu!
Nu ska jag gå och ta lite bilder på lägenheten, dom kommer upp om ett tag!

Pusspuss!

Godkväll!

Just nu ligger jag i min nya säng och bara myser. Har precis kommit hem! Var vid Kristineberg och grillade med Stoffe, Dan och Issa. Mycket mysigt! Vi möttes halv åtta vid Daglivs vid Fridhemsplan för att köpa grillar och korv. Sen drog vid till klipporna vid Kristineberg. Tråkigt nog så vart 75% av korvarna vi köpte brända. Vi råkade glömma bort dom ett antal ggr så det vart bara en korv för mig. Haha. Var så mätt ändå!

Så nu är jag alltså hemma hos pappa för första gången, alltså i nya lägenheten! Vi bor vid Klövervägen om någon har en aning om vart det ligger. Två stationer från Alvik med Nockebybanan iallafall. Jätte trevligt ställe faktiskt! Det är en tvåa som är hur fräsch som helst. Nyrenoverat kök och badrum plus en jätte fin balkong med sjöutsikt och sol hela dagen, kan det bli bättre? Eftersom vi bor precis vid vattnet så kommer det vara jätte skönt att bara gå ner och ta ett dopp när man känner för det. För det är ju inte direkt samma sak när vi bodde på Ekerö, vi hade i och för sig finare läge, med balkongen över vattnet och så men man vill ju inte direkt ta ett dopp i kanalen där vattnet inte har bytts ut på flera år eftersom det bara ligger stilla..
Jag och Stoffe var och badade där nere idag faktiskt! Det fanns en liten strand precis nedan för vägen där man kunde bada. Såg även några ultimata solställen! Hihi.
Imorn ska jag nog vara med Emmi på dagen och senare på kvällen så kommer Lollis kompis från Norge. Alltså hon var också utbytesstudent i USA så hon ska redan komma och hälsa på eftersom dom bor så nära! Eller nära och nära men det tar ju typ bara en timme med flyg eller något sånt. Så det ska bli jätte kul att träffa henne!  Träffade ju henne rätt mycket när vi var och hälsade på så. Pappa pratade om att Jens kanske ska komma på middag också. Träffade ju honom för inte allt för länge sen men man får ju ta vara på stunderna.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar, sen ska jag sova! Godnatt!

Pusspuss!


Singstar och premierölen!

Nu är jobbet fixat och allt är klart! Fick ju hem ett polispapper för några veckor sen. Man behövde skicka in sitt namn och personnummer för att kolla upp om man har gjort något olagligt. Och man fick absolut inte öppna det. Man behövde öppna det tillsammans med chefen och jag var helt gaalet nervös. Men allt gick bra och hon sa att jag är grön tills Maj då jag måste skicka in ett till. ´
Linnea kom hit och vi käkade middag lite senare och sen gick vi ut ett tag. Skulle egentligen träffa Jacob och resten men varken dom eller vi orkade. Så vi gick till Brunna och kollade när två ballonger landade. Haha. Riktigt misslyckade var dom, dom landade MITT i diket.. Haha.
Sen vart vi sugna på chips och godis så vi gick hem till Emmi där Lolli och hon spelade singstar. Och jävlar vad jag ägde!! Herregud. Haha. Eller inte. Fast lite bättre har jag nog blivit! Kl var halv tolv och Statoil stänger kl tolv så vi tänkte att vi måste hinna ner dit innan dom stänger så Lolli får köpa sina första öl! Haha. Jag var snäll så jag bjussade på ett sexpack. Vet ni vad det kostade? 74 SPÄNN! Man ba jippie... fast vad gör man inte för att få Lolli så nervös så hon nästan skiter på sig? Hahaaa. Och vi har allt på filmbevis! :) hon är så duktig!

Idag ska jag, Stoffe och pappa till IKEA. Vi måste köpa en garderob och en 140 säng till mig. Pappa kommer kl 12 så jag måste nog öka takten lite. Förresten, jag ska ju bo hos honom i en vecka nu! Får se hur det känns, har ju inte varit hos pappa i mer än en halv timme. Men det är jätte mysigt i den nya lägenheten. Tänkte ta lite bilder så ni får se!



Pusspuss!


Michael Jackson, död?

Blev helt chockad när jag läste på aftonbladet.se idag. Har Michael Jackson dött! Herregud... Han dog tydligen av ett hjärtstopp och ingen lyckades få liv i honom. Han dog igår kväll. Det känns rätt sjukt att han skulle dö. Han har ju alltid varit king of pop så länge jag har levt. Men men, sånt är livet.
Haha, förresten. Det ser så roligt ut när Michael själv är helt vit och samtidigt är hans brorsa svart. Förstår inte hur Michael har lyckats förändra sitt utseende så mycket.

Skulle egentligen med Emmi och Lolli till någon strand idag men dom bestämde att vi skulle dra till Närlunda badet och jag hatar verkligen det badet. Det är äcklig botten, äcklig strand + massor med kryp och småbarn. Nä usch. Så antingen steker jag på våran terass eller så drar jag till Linneas brygga, får se!
Ikväll blir det antagligen party. Hoppas på att Tor vill träffas. Var ju ett jävla bra tag sen! Jaja, vi får se.
Nu måste jag dra till min chef och skriva avtal. Sen kaaaaanske jag drar till äckliga närlundabadet ändå.. usch jag vill inte... men vad gör man inte för att träffa sina älsklingar?


MichaelJackson.jpg MichaelJackson image by rnbmusicblogdotcom1

Pusspuss!


Uppdatering till mina trogna läsare

Haha.. lite ironi kanske.. Fast jag vet att jag har en jävligt trogen läsare som sitter som fastklistrad vid min blogg. Och den läsaren kommer nog aldrig sluta läsa om mitt otroooligt intressanta liv.
Jag har iallafall legat och stekt ute på baksidan i typ två timmar, så jag är almost NIGGAAAAAAAAAH...!

När jag ändå är på bushumöret så kan jag ju tillägga att Kissie sitter för tillfället med en ansiktsmask för över 500 kr. Helt underbart! Eller? Och sen har Dessie börjat sin morgon genom att berätta om sin SKRÄCKhistoria på "donken" igårkväll. Hon trodde minsann att hon skulle få en lugn stund på Mc donalds men det var visst några nedrans fjortisar som skulle jävlas med henne.. Oh.. poor girl. Dom hade tydligen glott liiiiite för mycket och då jäklar hade Dessie gått fram och gett sina pommes frites till dom och sagt att dom var fattiglappar.. Den måste ha svidit.. Tycker synd om dom jävla jävlarna. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... näää fan nu ska jag på en låångprommis med mig själv, bästa sällskapet man kan få , eller hur?

SEE YAAAAAA !

Pusspuss!

Jätte hungrig

Jag hinner med ett snabbt inlägg innan jag MÅSTE gå ner och äta. Är jätte hungrig..
Dagen hos Linnea var helt underbar. Vi låg i varsin solstol på hennes brygga bl.a. Hur härligt som helst. Särskilt när det åkte snygga killar på vattenskotrar utanför, haha. Vi åt lunch i solen och bara tog det lugnt. Vi hade snackat med killarna om att vi skulle dra och grilla vid pölen men såklart så skulle det börja regna.. Så det vart inget med det. Men efter några timmar klarnade det upp igen så då åkte vi och träffade dom ett tag iallafall. Även fast vi inte hade några korvar kvar, haha. Igår var det strålande väder så jag och Emmi bestämde oss för att dra till pölen även fast det hade spöregnat dagen innan. Men det höll i sig hela dagen och jag blev röd på ryggen som vanligt.. Fattar inte hur jag lyckas. Jag smörjer in mig tills jag blir alldeles vit lixom! Jajaa, får väl ha högre solskyddsfaktor eller nåt. Vi var där i ett par timmar och jag badade faktiskt! Fast bara en gång, men det var nåt iallafall!

Nu måste jag verkligen äta frukost, håller på att dö här.
Pusspuss!

20 grader, stämmer det?

Ja! Våran termometer visar det iallafall. Jag ser till och med sol ute! Helt otroligt.. det här ser man inte ofta i Sverige. Så idag ska jag spendera dagen hemma hos Linnea. Vi tänkte baka och käka lunch på bryggan, det blir mysigt!
Förresten, gud vad jag saknar Vivi... Hon är ju i Spanien i 10 dagar. Men hon kommer hem på måndag tror jag. Så då ska jag träffa henne jätte mycket. Jag vill träffa Mikkan också! Men hon har varit på sitt land i helgen så det har inte funkat så bra, men jag tror hon kommer hem idag, hoppas det iallafall. Får se om hon vill träffas i veckan! :)

Nä nu ska jag ta och fixa mig och ta bussen till Linnea



Pusspuss!

Regniga Sverige

Det vart ju regn på midsommar trotts allt, men vem är förvånad? På dagen var det riktigt lovande då gick jag till och med i klänning utan strumpbyxor men på kvällen blev det jätte regnigt. Mamma och Klas hade bjudit över två kompisar till dom, så vi körde lite regnvägran och satt ute ändå. Fast under våran marskis såklart. Det vart lite kallt mot slutet men vi hade filtar och sånt, så det gick bra.
Jag hann bara med förrätten som bestod av olika pajer, bl.a. köttfärspaj och sill! Till och med jag åt sill, fast jag vågade mig bara på senapssillen. Den är absolut godast. Efter förrätten behövde jag dra. Skulle på fest hos Victor, som var hur kul som helst. Jag härjade som vanligt men vafan, stämmningen var ju på topp :) Det var nästan bara killar från Tappen där. Bl.a. Jacob, Andreas, Victor L och massor med andra. Efter ett tag tyckte Victor vi blev för högljuda så vi drog hem till Andreas och fortsatte härja. Vi käkade lite hamburgare, dansade i massor och var allmänt dräggiga. Var hemma vid halv fyra igen och sov som ett litet barn enda fram till halv ett. Hur skönt som helst!

Idag händer det inte så mycket tror jag, det enda jag vet är att min kära bror kommer på middag!
Ska bli jätte mysigt eftersom vi inte träffas alls lika ofta. Vi ska grilla, mums! Jag missade ju grillandet igår så jag får ta igen det. Stoffe skulle ringa mig idag också, får se om vi hittar på något innan Jens kommer! Sen kanske det blir party IGEN ikväll, får se om någon har nåt på g :D



Pusspuss!

Överraskningen!

Jag har försökt hålla en sak hemligt i några veckor nu, och det var en stooor överraskningsfest för Lolli som ägde rum igår. Jag har hållt mig ganska bra tycker jag faktiskt!

Jag och Emmi har planerat den här festen i flera veckor. Och ja, det var mycket att planera, om man jämnför med andra fester. Vi skulle få tag i alla Lollis kompisar, från klassen, konfan och andra. Det var jävligt svårt. Vi gjorde ett evenemang på Facebook där vi bjöd in alla. Det var ca 20 st som tackade ja och 10 som inte hade Facebook eller som vi hade frågat i efterhand. Så vi var 30 personer i mitt lilla radhus. Men inga ord kan beskriva hur kul vi hade.
Fast tyvärr var det inte så kul hela tiden. När det var två timmar kvar tills alla skulle komma så fick halva Ekerö störmavbrott. Och jävlar vilken panik vi fick! Men såklart så kom den tillbaka efter ungefär 1 och 1 halv timme. Så det var jävligt tur. Jag har aldrig varit så förbannad i hela mitt liv som jag var igår. Alltså på strömavbrottet. Jag fick till och med näsblod för att jag var så arg.

Vidare till festen. Jag och Emmi åkte hem till Lolli vid 7 för att fixa henne. Vi tog på henne en jääätte söt klänning som hon hade på balen i usa, alltså formalbalen. Så det var inte en långklänning utan en skit söt svart klänning med paljetter!
Hon sminkade sig själv för det fick vi ABSOLUT inte göra, haha.
Vi hade också lagt en present till henne i brevlådan. Det var en drink med rabarberdrinkmix. Oh jäklar vad snabbt den försvann när Lolli fick tag i den. Haha. Fast vafan, vi får ju ha lite respekt, hon har inte festat på ett år! Haha. Så det var okej. Robban hämtade upp oss i hans bil och vi körde som galningar genom hela Ekerö tills Lolli blev jävligt snurrig i huvudet.
Medan vi gjorde det här var Stoffe hemma hos mig och tog hand om alla! Alla gömde sig medan virriga Lolli kom instapandes i huset. Haha. Det var fan det roligaste jag sett. Alla överraskade henne och hon var nära på att svimma. Så jävla söt :)

Sen partade vi hela natten! Heeeeeelt sjukt roligt och jag tycker verkligen synd om ni som missade det. Jag kände alla så det var super kul! Lolli vart såklart redlös efter några timmar med hon var taggad efter några glas vatten! Allt slutade med att jag, Linnea, Stoffe, Lolli, Emmi och Robban stod och dansade som tokar på dansgolvet! Alla mina favoriter var med förutom Mikkan och Vivi :(
Det hände tyvärr en liten olycka också, haha. En kille från Lollis förra klass skulle gå på toa på övervåningen och så gick låset i baklås. Så han kom inte ut på en timme. Jag tyckte verkligen synd om honom men tillslut kom Andreas på den ultimata idéen att lyfta av dörren från gångjärnen. Och äntligen var han ute! Sen dansade vi natten lång.

Otroligt lyckad kväll! Tack till alla er som var med! Det gör vi om!

Ikväll ska jag antagligen hem till victor på fest, ska bli trevligt. Men innan det ska jag käka middag med mamma och klas kompisar :)



Emmi och jag påväg hem från Lolli i Onsdags!



Lite av välkommen hem skylten!



Påväg till Lolli med presenten!



Redo för partyyyyyyyy!



Innan vi hoppade in i bilen



I bilen! Kolla hur mycket jag garvar, jag gråter ju förfan :P



Typ en tredjedel av tjejerna!



Några av killarna :)

Sen dog min kamera så det vart inga fler bilder :(

Pusspuss!
 


Guitar Hero!

Just nu sitter jag hemma hos Emmi och spelar Guitar Hero. Och ja suger som vanligt! Haha. Jag som till och med kör på Easy.. Men det är väl inte min grej antar jag.
Snart ska vi åka och käka pizza någonstans, vi har inte bestämt var men jag röstar på gula pizzerian som alltid, där är det så gott och dom är så himla trevliga!

Hittade en söt bild på mig, lolli och emmi på hennes data också. Gud vad små vi ser ut! Tror det där var några månader innan lolli åkte till USA! :)
 
Nu ska jag titta på tjockisen när hon spelar!

Pusspuss!


Godmorgon Bitches!

Vaknade precis :) Idag har jag och Emmi hemliga planer på G. Som ingen får veta. Haha.
Ska hoppa på hennes buss om en timme och då åker vi till solna!
Sover ju hos henne idag och då tror jag det kommer bli mycket Guitar hero och massor med godis! Jag är ju sjukt vältränad nu för tiden så jag behöver inte tänka på det (haha). Lolli kommer vid ett imorgon och vi får ju skjuts av Annika till arlanda. Hoppas vi får plats i bilen bara!

Förresten, alla som håller koll på bloggvärlden, har ni sett att Paulina och Dessie har "växt" ifrån varandra. Lika jävla patetiskt varje gång när folk säger så. Man växer inte ifrån varandra, det kan isåfall vara om man har varit kompisar heeela livet, umgåtts helt olika liv och umgåtts med helt olika människor. Det är som att jag skulle säga att jag och min bror skulle ha växt ifrån varandra, nej precis, det går inte eftersom vi är syskon. Jag ser mina kompisar som syskon också, Stoffe t.ex. han är min storebror och jag är hans lillasyster. Han skyddar mig på det sättet som en bror gör. Sånt kan man inte växa ifrån. Jag ser även Emmi och Lolli som mina systrar. Vi är som tre syskon som gör samma saker, skämtar som samma saker, fast såklart har vi inte exakt likadana liv. Dom umgås med andra och gör andra saker. Men när vi väl träffas är vi oskiljaktiga.
Precis allt jag har sagt nu sa Paulina och Dessie att dom var. Som syskon. Tvillingar. Hahaaaa, bullshit. Fattar inte att jag ens lägger mig i men det är så jävla kul att sitta och läsa deras bloggar. Om hur minsann Dessie har 10 000 mer besökare än Paulina. Eller att Dessie faktiskt har skapat Paulinas image. Tjeeeeena. Då har du väl skapat alla Sveriges fjortisar också.

Nää.. Paulina är fan en av dom friskaste av alla fjortisbloggare. Hon tänker iallafall lite på konsekvenser om man jämnför med Dessie som tror att hon kan säga att alla är dumma i huvudet och att hon var blond först utan att få taskiga kommentarer. Good luck Bitch.



Pusspuss!

Mixtrar lite

Haha, tyckte min design var så himla tråkig så jag behövde bara leka lite. Still learning :)
Mamma och jag bokade biljetterna till Gotland idag! Jippie! Har längtat så mycket tills vi skulle göra det. Så nu är allt klart. Blev dyrare än vi trodde men strunt samma, båten tar sån tid och med flyg är man på Gotland på 35 minuter liksom! Lika långt tid som det tar för mig att ta mig till skolan, haha.
Ligger och myser i min säng med datan!

Förresten.. jag satt och läste Therese Rojos blogg i minst en timme.. Blir så himla ledsen. Hon skrev t.ex. att snart är det sommar, och att det ska bli så skönt att slippa skolan. Hon blev mördad på sin baldag. Jag skulle helt seriöst kunna skjuta dom som gjorde det. Vad det än handlade om så har man aldrig rätt att ta någons liv.
Det är verkligen fler och fler ungdomar som förvånar mig nu för tiden. T.ex. hon som ramlade framför ett tåg, av misstag sägs det. Eller vissa skriver att hon hoppade för att hennes pojkvän hade gjort slut. Det är helt galet. Visst man kanske går och tänker såna saker, men inte alls seriöst. Men nu för tiden slutför många det dom tänker. De två som mördade Therese hade säkert gått och tänkt att dom vill döda henne i flera veckor. Och tillslut verkligen gjort det. Och det värsta är att jag tror inte dom var psykiskt störda utan det är väl så ungdomen är nu för tiden.. tragiskt..

Nä nu ska jag sova, ska upp rätt tidigt i morgon!

Pusspuss!

Skolkatalog 01-02

Just nu sitter jag hemma hos Stoffe och vi sitter och tittar i gamla skolkataloger. Haha. Man var så himla ful när man var liten! Haha, t.ex. på ett klassfoto så var ena min fläta högre upp än den andra. Lyckat! Samtigt så måste man ju ha lite nostalgimusik, så nu sitter vi och lyssnar på Be my lover om ni kommer ihåg. Haha!
Det är så roligt att titta på folk man känner i gamla skolkataloger. Min brorsa är till och med med i några, det känns som det var år och dagar sen han gick i högstadiet. Stoffe och jag såg en film också, som hette "He is just not so into you". Den går på bio just nu om ni vet vilken det är. Tyvärr så somnade båda två efter en kvart ungefär. Lite tråkigt eftersom jag hade sett fram emot att se den. Men så långt jag såg så verkade den bra.

Nu ska jag gå hem och käka hos mamma!

Pusspuss!

Tre dagar!

Måste verkligen sova snart, sitter uppe alldeles för länge. Just nu sitter jag och smsar lite med Tor, han är typ den enda som är vaken. För någon timme sen kom jag hem från Linnea iallafall. Vi kollade typ bara på film och chillade, jävligt skönt måste jag säga. Särskilt i det här vädret.. Hoppas på att det blir bra väder snart! Såg på SMHI att det skulle bli bra väder på Tisdag så det är ju skönt!
Tidigare idag var jag och Emmi inne i stan, vi handlade lite grejs!

Nu är det bara tre dagar kvar tills Lolli kommer hem! Det känns helt overkligt. Det känns som hon har varit borta typ 10 år även fast det bara har varit 1. Och jag saknar henne hur mycket som helst! Tänk att det var vi som träffade henne senast, och det var ändå i Januari.. Usch, det var länge sen. Men på Tisdag sover jag hos Emmi för på Onsdag morgon ska vi ju möta Lolli. Eller det är egentligen inte på morgonen, hon kommer vid 1 på dagen men vi måste åka ungefär halv 12. Vi får skjuts av Lollis mamma, så det blir skit bra! Längtar som en galning, jag och Emmi kommer aldrig kunna somna på Tisdag kväll, haha.

Nä nu måste jag sova, annars kommer jag sova bort hela dagen imorn!



Pusspuss!

Stan och mys

Nu ska jag snart gå upp och lägga mig och kolla på tv med Stoffe. Vi åkte in till stan en sväng idag :) han hade fått presentkort på MQ och NK som studentpresent. Och såklart handlade han upp båda två, så himla shoppinggalen..
Och jag kom hem med ett par jeansleggings. Jag är nog den sista i hela Sverige som har köpt såna, haha. Det blev ett par ljusa från Vero Moda. Jätte fina faktiskt och dom satt som en smäck! Man får en fin liten rumpa och skit snygga ben. Som tur var hade dom leggings med fickor på rumpan, för det fulaste jag vet är när det ser ut som man köpte dom när man gick i femman, då var det ju inne med jeans utan fickor. Nä usch, det tycker jag är fult. Lägger kanske upp en bild på dom om jag orkar ta något kort imorn.

Godnatt! Pusspuss!

Dans i sex timmar

Skolavslutningen var helt okej igår, men som varenda år vill man bara gå hem! Vi möttes i klassrummet halv tolv och fick våra betyg och fikade. Sen fick vi även sätta pappershjärtan på varandras ryggar och skriva saker på, haha. Hatar sånt egentligen.. men det gick bra ändå.
Efter det gick vi till aulan, eftersom vi är en så liten skola så har vi ingen igen så vi lånar en aula bredvid våran skola.
Där hölls det några tal av bl.a. rektorn, sen dansade lärarna lite för oss som var jävligt kul. Haha.
Sen fick vi äntligen gå hem :D som jag trodde så spöregnade det ute.. jag var helt dyngblöt när jag kom hem men vem bryr sig, VI HAR SOMMARLOV!

Linnea kom till mig runt halv fyra och då fixade vi oss till middagen hos victor! Det var verkligen jätte kul att träffa alla igen. Några från min förra klass och några från parallellklasserna. Har inte träffat dom flesta på två år så det var super kul!
Hans föräldrar var hemma och det är jag fan glad över, dom var så jäkla sköna! Precis när jag och Linnea kom innanför dörren frågade dom om vi ville ha en cider. Och jag som hade tagit med mig 6 cider själv, men självklart tackade jag inte nej! Hade inte lust att dricka 7.0:or till middagen direkt, haha. Vi fick kycklingspett med potatissallad och massor med annat gott. Hade inte ätit på hela dagen så det var rena drömmen för mig!
Efter middagen så dansade jag och Linnea hela natten. Plus alla andra såklart :) Jag hoppade studsmatta också, hahaha, det var jätte kul, särskilt efter några cider. Alla har lovat att det inte ska vara allt för länge kvar tills vi ses nästa gång, det kändes verkligen som man hade samlats igen, alla gamla kompisar!
Har även fått en jäkla låt på hjärnan som dom skulle envisas att spela hela natten.
I'm on a booooooooooooat!

Nu ska jag och Stoffe dra in till stan!
Pusspuss!

Ingen klänning idag inte

Det är ju jätte dåligt väder ute. Fast det visste jag redan men ändå... hoppas det blir uppehåll iallafall. Jag som ville ha min Friis&Company skor som jag fick av mamma, dom är jätte fina och somriga. Men nu har jag ingen lust att vara somrig. Så jag tog på mig jeans och mitt nya blåvita linne från Gina. Det är ju inte studenten så nästa år kanske jag behöver vara lite finare även fast det regnar, haha. Börjar halv tolv, då ska ju samlas i klassrummet och få betygen, jag vet redan vad jag får men kul att få dom på papper. Är väl sådär halvnöjd men jag har varit så himla skoltrött hela det här året. Vet inte vad det är men nästa år ska jag verkligen plugga ordentligt, man vill ju gå ut med bra betyg från trean, så då ska jag köra gärnet.

Nu måste jag gå ner och sminka mig och äta frukost, vi hörs när jag kommer hem!


Bildinlägg

Har precis kommit hem från stan, vi var i skolan högst 20 minuter, sen gick vi. Det var bara jag och Mikkan där och vi hade varken religion eller matte som var våra första lektioner och då hade vi behövt vänta i typ tre timmar så vi sket i det. Drog in till stan med Vivi istället. Hade ju fått betygspengar så jag shoppade några grejer. Lägger upp bilder på det snart. :) Imorgon blir det äntligen skolavlslutning! Ska bli jätte skönt, och på kvällen ska jag, Linnea och Emmi på fest hos Victor. Ska bli riktigt roligt! Varken jag eller Emmi har träffat tappenbarnen på flera år! Så det ska bli kul, vi ska även grilla innan festen börjar! Mysigt.

Tänkte lägga upp bilder från de senaste dagarna, mycket roligare så än att berätta.



Linnea och jag var och kollade på 3D bio, My bloody valentine, jäävligt läskig!



Var på Stoffes utspring också, bebisen själv <3



Linnea i regnet :)



Stoffe får blommor :)



Glad plutt!



Ewa och Stoffe



Sen åkte dom bil :) Dan, Issa och Stoffe!



Sen var jag och Emmi på balen och där hittade vi Emmis fina lillasyster och hennes kavaljer



Och sen till det jag handlade, först en lila kjol från Monki (som ser blå ut)



Ett blått och vitt linne från Gina :)



Ljusblå klänning från Gina, ska dock inte ha dom svarta tightsen till.. usch.



Turkos tunika/topp från Bikbok



Topp från Bikbok, ursäkta att jag bara har leggings....

Pusspuss!

Bättre sent än aldrig!

Japp, imorn får vi äntligen sommarlov! Det känns som alla har haft det i flera veckor nu men men. Vi kanske har turen att börja lite senare än alla andra i höst!
Sitter och vaknar till här vid datorn, är så himla trött på morgonen. Även fast jag sov till 10, börjar ju halv ett idag. Får se hur mycket det finns att göra i skolan som sagt.. Efter det ska jag möta upp Vivi och shoppelishoppa lite. Har ju fått betygspengar så jag har ett par slantar att handla för. Tänkte gå in på Gina och kolla om dom har någon fin klänning tills på Fredag, då blir det spåååååååååra! Ska bli så himla kul, inte bara för festen utan för att jag ska träffa alla gamla polare i klassen! Har inte sett dom på 2 år :)
Och på Onsdag kommer ju Lolli hem, och SÅKLART ska jag och Emmi åka och möta henne vid arlanda. Äntligen är lilla plutten hemma, har längtat så himla mycket!

Nä nu ska jag gå och äta frukost och sen dra till skolan, för sista gången på två månader :)
Bilder från Stoffes student kommer ikväll!

Pusspuss!

Jag saknar dig så mycket redan..

Undra vad min älskling gör just nu.. kanske står och äter i sin box eller sover..

Det här året har varit det bästa i mitt liv.
Ända sen i Augusti har jag varit lycklig, och nu är det fan inge roligt längre..
Vi fick henne i mitten av Augusti. Jag var så himla nervös när vi skulle hämta henne, som sagt har jag gått på ridskola hela mitt liv och där får man i princip inte göra någonting, alltså lära sig mer om hästar och så. Det är ganska ytligt om man säger så, att man kommer dit en halvtimme innan man börjar lektionen. Får någon häst som kanske inte alls passar en själv, sadlar, tränsar och rider i en timme. Sen var det klart. När man har egen häst får man uppleva både framgångar och motgångar. På ridskola är det enda som kan gå dåligt är när man rider, att det t.ex. inte går så bra eller att man ramlar av. Men när man har egen häst kan hästen bli sjuk t.ex. Eller att det blir något fel i stallet. Om man jämnför det med ridskolan så är det helt problemlöst och det kan vara både negativt och positivt. Man får aldrig chansen att lösa något själv, om man blir osäker för att hästen har ett sår så går man direkt till ridläraren eller något liknande eftersom man blir osäker, då gör hon/han jobbet. Chasey blev halt ett par månader efter vi hade fått henne. Vi visste inte alls varför men då får man helt enkelt sätta sig och fundera varför det blev så och vad som kan vara orsaken.

Vi tänkte att antingen har hennes skada i bakbenet kommit tillbaka eller så har hon sträckt sig antingen när vi har ridit eller i hagen. Hon blev bättre på någon vecka och sen var det helt borta. Vi blev väldigt nervösa men samtidigt väldigt lättade av att det inte var någon fara.
Om de problemet hade funnits på en ridskola hade man glömt bort det på någon dag, för det fixar ju ridskolan. That's it.

Sedan dess har hon inte varit sjuk någonting. Inte ens en liten host har varit problem. Väldigt skönt att hon har hållt sig kry och alltid varit pigg på att rida. Det enda negativa med Chasey är att hon är väldigt komplicerad att sko, vi måste boka in veterinär för att hon ska få lugnande innan våran hovis börjar. Och det tror vi antingen beror på skadan hon har haft tidigare eller att hon har dålig balans när hon står på tre ben, hon har jätte bra balans när man rider men det är just när hon står på tre ben som det blir problem. Men annars har jag varit riktigt nöjd med henne under alla månader. Det kanske inte alltid har varit så lockande att åka till stallet en slaskig novembereftermiddag men det är sånt man får ta och det blir alltid bra i slutändan.
Vi har ju stått på Lövhagen vid troxhammar hela året men nu ska vi byta. Vi har bestämt det eftersom vårt stall som vi har nu har ett väldigt litet ridhus, ganska långt att gå från bussen och så är det ganska tråkigt för nästan alla som stod i stallet har också bytt eller sålt sin häst. Så nu ska vi flytta till Berga, som ligger vid Svanhagen. Det är ett rätt stort stall med cirka 30 hästar. Ett jätte fint ridhus och många bra hagar. Det finns allt som man behöver där, även fast det är lite dyrt. 4000 i månaden. Som tur är, är vi ju tre stycken som delar så det funkar ändå väldigt bra.

Jag tycker sammanfattningsvis att äga eller hyra häst är en utveckling i ridningen. Eftersom de flesta som går på ridskola för eller senare skaffar medryttarhäst eller liknande. Visst finns det vuxna som rider men dom har vanligtvis börjat rida på senare dagar eller tagit en paus med ridandet när de har skaffat barn och så. Alltså är det inte något som får en att utvecklas mindre. På Berga finns det också ett tio tal tränare som har både grupp och privat träning och såna träningar utvecklas man mycket mer på än vad man tror.

Jag kommer iallafall sakna min baby så jävla mycket.. Kommer träffa henne om drygt en månad, längtar jätte mycket. Kommer åka ner till Vedis en dag tidigare och provrida Cleo som vi antagligen ska ta hem, yes! Världens snyggaste häst. Tro mig. Ni KOMMER bli avundsjuka.



Chasey och Agnes hoppar i somras!



Chasey i boxen :) haha



Chasey och Vivi!



Chasey i vintras med nalletäcket <3



I hagen i höst!



Vinter innan ridtur :)



Vår i hagen :)



Lycklig plutt i solen :)



Jag och Chasey för någon vecka sen, tagen av Madde



Samma dag :)

Pusspuss!

En rolig och sorglig helg

Helgen började med, eller ska man säga att veckan slutade med Skansen med klassen. Fast man kan ju inte säga att vi var en klass direkt, hela fyra personer pallrade sig till Djurgårn kl tio. Det duggregnade mest hela dagen men det var riktigt mysigt ändå. Och såklart så såg vi älgbebisarna och björnbebisarna, dom var så himla söta!
Vi åt lunch vid ungefär 12 och sen åkte jag och Mikkan till stan, där hon köpte en jätte fin kjol!

På Fredagkväll chillade jag bara hemma hos Linnea, vi kollade lite film och käkade chips och ben&jerry! Precis som en Fredagkväll ska vara (Fredags myyyyyys, om någon har sett den reklamen, haha). Hon följde mig ända hem nästan och påvägen mötte Andreas upp oss, han är så gullig, även fast han redan hade sloknat i sängen flera ggr så kom han ändå och mötte mig.

Lördag bestod väl mest av att sova, Stoffe kom förbi en stund också! Sen bar det av till stallet för att packa ihop både oss och Chasey för resan ner till Småland på söndagen. Det var blandade känslor i stallet, både roligt att få komma ned till Vedis igen men riktigt sorgligt att vi skulle lämna bebisen.
Vi packade ihop alla ridkläder och alla Chasey grejer. Vi skulle hämta transporten på kvällen också för att vi skulle kunna göra iordning den dagen innan så vi slapp gå upp allt för tidigt. Han som vi hyrde av hade hyrt ut den till 5. Så då skulle den komma tillbaka men den kom inte fören 8 på kvällen. Så vi fick stressa lite i stallet för att vi skulle hinna hem i någorlunda tid. Vi var hemma vi halv vid 9 eller vad det var och då åt vi middag, pizza för tredje gången, dåååligt!

Resan ner gick jätte bra ner, Chasey stod helt stilla och såg ganska glad ut, bara lite förvirrad, haha. Vi var nere efter ungefär 5 timmar och blev mottagna av lilla Emma! När vi ledde ut henne ur transporten blev vi verkligen positivt överraskade, Emma var jätte stolt över oss för att hon hade blivit så fin, hon tyckte att hon hade blivit jätte musklig. Tack och lov! Det var precis vad vi ville höra. Vi bestämde oss för att säga hej då till henne på lägret istället, för då gråter alla ändå.

Idag gick vi i skolan en halvtimme och sen gick vi hem. Kändes väl sådär. Man går ju ändå bara runt och längtar efter sommarlov och nu vill vi ju ha det offeciellt också, inte bara att det känns så.


En get :)


Mikkan på en gris!


Älgbebebisen :)


Björnbebisarna :)


Idaaa :D


Sådär glass, finns godare B&Js.


Men Linnea gillade den iallafall :)


Jag är förväntansfull


Fanny :) så söt!


Påväg hem!

Pusspuss!


Ett par bilder

Ett par bilder från igår :)







Glömde också att berätta att Madde har ny blogg! Klicka på namnet!


Pusspuss!


Meningslös skoldag

Robbans mottagning igår var jätte kul! Mamma och jag kom dit ungefär vid sex, Sara (Klas dotter) var också med men hon hann bara vara med en stund då hon hade dubbelbokat en annan grej också.
Jag hade på mig min lila klänning som jag hade på nyår! Tycker verkligen om den, den är jätte söt med svarta blommönster längst ned och så är den utan band. Dock tycker jag att den är aningen för lång men struntsamma :)
Vi blev bjudna på mat och efterätt där, jätte gott! Paj och olika skinksorter bl.a. Och Robban blev jätte glad för sin present också (:
Vi var där till åtta tiden ungfär. Då åkte jag hem och träffade Andreas! Vi tittade på Hide & Seek som gick på tv fast han listade ut hela filmen efter bara några minuter, jajja.

Vaknade imorse av ett sms av Mikkan. Insåg att jag hade försovit mig, haha. Det är typ första gången på flera år som jag försover mig. Jag såg att jag aldrig skulle hinna till första lektionen så jag tänkte att jag kunde komma till den andra som började 09:30. Så jag somnade om ett tag. Haha, virrig som jag är på morgonen så ställde jag såklart klockan fel, nämligen på 08:45. Hur korkad får man bli ? Så när klockan ringde insåg jag att jag hade försovit mig IGEN. Very clever. Men jag sprang iallafall upp och satte på mig kläder, sminkade mig jätte fort och sket i frukosten och väskan. Haha. Men jag hann! :)

Ikväll ska jag träffa Madde igen :) ska bli jätte kul, för sen kommer vi inte ses på ett tag, för jag och Stoffe åker ju inte ner till Gotland förens Juli, hon ska ju flytta dit ni som inte vet det. Hoppas verkligen vi får super väder så vi kan bada och sola mycket! Och nästa sommar, då är jag äntligen arton och jävlar vad party det ska bli då :D

Pusspuss!


Last day with you

Är hemma just nu, för vi hade idrottsdag i skolan så jag struntade i det. Eller inte bara jag, utan hela klassen, haha. Det går ändå så himla dåligt för våran klass i såna där grejer. Fast en sak är jag säker på, vi kämpar iallafall mest!
Lite senare ska jag till Chasey, vill inte ens tänka på det. Det är sista gången jag är hos henne själv. Sista gången jag rider henne. Om vi får byta hästar i sommar på Vedis så SKA jag ha henne. Det är en sak som är säker. Jag älskar den där hästen, hon är som en dröm. Världens ängel i all hantering förutom skoning dock, haha. Hon är underbar på banan och helt galet pigg och bäst i skogen. Jag ska planera min ridning ordentligt idag, så jag verkligen använder den korta tiden på ett bra sätt. Först tänkte jag rida lite på banan och sen rida ut, och såklart galoppera på fältet. Gud vad jag kommer sakna när hon hoppar runt som en liten fjant i skogen för att hon ska galoppera HELA tiden tycker hon.

Nä nu ska jag inte prata mer om henne, då kommer det bli som förra gången, att hela datorn är blöt och att det inte känns värt att leva, haha, okej där överdrev jag nog lite.
Vi ska ju iallafall ha häst i höst, det är en sak som är säker. Antingen köpa eller hyra! Skönt att slippa den där förbannade ridskolan. En lektion i veckan, wiho.. Som att det gör skillnad. Nej verkligen inte, inte på mig iallafall. Jag har utvecklats så mycket sen jag slutade där. Hatade att stå där och vara nervös för att man skulle få någon skit häst. Nu får man helt välja häst och man får rida HUR man vill och NÄR man vill. Lite bevämare, lite bättre. Kommer aldrig sätta min fot på en ridskola igen. 

Lite senare på eftermiddagen ska jag ju på Robbans mottagning! Runt halv sex eller något sånt. Åker dit med mamma och klas dotter. Klas var på någon jobbgrej i Uppsala så han hinner inte dit. Men det gör inget. Hoppas verkligen inte det börjar regna eller något nu på dagen, dom ska ju åka flak och allt, gud vad kul! Längtar till våran student. Fast jag kommer vara deprimerad ett bra tag efter eftersom jag älskar min klass så mycket. Kan ni tänka er en klass med bara tjejer som är som ett stort kompisgäng? Hur härligt som helst. 

Nänu måste jag sätta på mig lite kläder och äta upp min frukost som står där nere, haha.




Pusspuss! 


Solig dag vid Lagunen!

Precis, en riktigt solig dag idag! Inte ett enda moln på himlen under hela dagen. Hur skönt kan det bli?
Jag och Madde bestämde oss för att sola vid blå lagunen, det är ett så himla skönt ställe att ligga på när solen steker. Man ligger ju uppe på en liten kulle så det blåser lite grann. Väldigt behagligt :)
Vi låg där från halv ett till fyra ungefär, så lite färg fick jag! Almost nigggaaaah!! Haha, nej ärligt talat så blev jag mest röd. Tog väldigt mycket solskyddsfaktor på magen och benen men ryggen glömde jag helt bort, så nu är jag röd som en kräfta från halva överarmen och bakåt. Aaaj. Men man kan ju alltid hoppas på att det blir brunt, men om jag har otur flagnar det bara av.. usch.
Vi låg mest och kritiserade dom idiotiska solgrannar vi hade. Det var ett par ni-vet-vad som sprang runt som dom var 14 och spelade fotboll medan dom hade så hög (pissdålig)musik att det skakade i sanden.
Sen fick vi också se nästintill porr då det var två turrar som bokstavligen låg på varann och jaaaa... undersökte varandras munnar. Mums.

Efter det åkte till lilla Chasan, lilla snuttisen.. Jag kommer dö på söndag :(  iofs så ska vi tillbaka om någon månad på ridläger men ändå..

Nu ska jag råplugga, sen får jag sommarlov! :)

Här är bilderna från årets första dopp också!













Pusspuss!


Design!

Sådär, nu är jag tillbaka. Fixade lite med designen också. Har haft sjukligt mycket att göra i skolan eftersom det är sista veckorna nu. Därför har jag varit lite dålig på att skriva.

Madde är på Ekerö nu så vi ska ut och sola :) Har precis infört en tävling med Andreas, vem som blir brunast i sommar. Jävlar, det blir svårt. Han är redan aaas brun.. Men jag funtar på att köpa sån där olja ni vet, som gör en jätte brun. Då ligger man bokstavligen och steker. Haha. Det borde funka på min bleka kropp!
Efter vi har solat i några timmar följer hon med mig till stallet, det är ju tyvärr dom allra sista gångerna jag rider Chasey nu.. Har henne idag och på Onsdag. Riktigt riktigt sorligt. Jag satt och storgrät vid datorn igår medan jag kollade på bilder på henne. Lite larvigt jag vet, men hon är så jävla underbar.

Haha, gjorde en liten krisinsats imorse. Kom på att jag hade glömt bikinin hos Emmi igår så jag tog mammas bikinitrosor som antagligen är väldigt för små för henne. Dom var faktiskt riktigt fina, svarta med en blommig kant :) Och jag var inte så taggad på att ha överdelen för den var jätte sladdrig ni vet. Så jag tog en svart bh utan band. Ser rätt okej ut :)
Förresten så tog jag och Emmi vårat första dopp igår! Det var så jävla kallt men väldigt uppfriskande som vi kallar det. Emmi doppade till och med huvudet men det vågade inte jag. Får alltid spränghuvudvärk om det är kallt i vattnet. Haha. Men jag tog väl några väääldigt små simtag. Tänkte lägga upp lite bilder från det lite senare.

Nu måste jag gå ner och käka nåt innan Madde kommer! Vi har ingenting att göra idag i skolan så jag stannade hemma, haha busigt va?








RSS 2.0