Myskväll!

Nu bär det av till Café 60 men mina två älsklingar, Linus och Linnea! Ska bara ha myskväll idag, egentligen var det tänkt att vi skulle på fest men det ändrades tills imorn. Hoppas vi. Annars får väl jag ordna till något!

Ha en bra kväll!


Bästa!

 

Tur att Shakira har kommit tillbaka :) har saknat hennes musik, lyssnade jätte mycket på henne när jag var liten, kommer ni ihåg underneath your clothes? Haha. Nostalgi.


Hos Linuzz

Linus gick precis till skolan, så nu sitter jag här själv, eller inte riktigt själv, har ju min underbara mensvärk att underhålla mig med. Fyfan. Höll på att dö inatt. Tog så många ipren man fick på samma gång och försökte somna, men det gick inte så bra. Så jag bestämde mig för att skita i skolan idag, vet att vi har mycket att göra men jag kan verkligen inte sitta där och klaga hela dagen.
Herregud, det skulle verkligen behöva städas här. Det ligger grejer PRECIS överallt. Men det är bara för att kl åtta imorse så kom vi på att det var några gubbar som skulle komma hit och byta ventilerna på elementen. Så vi fick lite panik eftersom det skulle inte finnas några grejer framför elementen. Så det vart lite stökigt. Haha. Har diskat allt i allafall.. Det är verkligen jobbigt att inte ha någon diskmaskin.. Fast när man är två är det väl inte så farligt men fyfan om man har folk över. Även fast jag inte bor här så måste jag ju fan hjälpa till, det är ju nästan bara jag som stökar till och använder ett nytt glas så fort jag ska dricka, haha. Jajja.

Nu ska jag väl städa lite och sen försöka komma iväg till stallet, hoppas jag inte måste lägga mig i fosterställning under tiden jag åker dit, det skulle vara liiite pinsamt.

Hörs ikväll!



En liten bild på mig och Stoffe, han har ju åkt tillbaka nu och jag kommer inte se honom på två veckor :(


Middag hos brorsan

Ligger i sängen och tar det lugnt. Klas håller på att laga lunch, haha så gullig! Vid halv sex ungefär så ska jag dra till min brorsa. Våra två kusiner på pappas sida kommer och ska käka middag hos honom. Vi tänkte ha lite oktoberfest liknande. Det kommer från början från tyskland och är som en ölfest i oktober. Man äter tysk korv och lite sånt. Så jag och mamma har precis varit och handlat till ikväll. Efter det ska jag dra hem till älskling och göra mig i ordning. Sen drar vi med hans kompisar på fest. Vet inte var den var men hoppas det blir kul i allafall. Hade morgon i stallet imorse så vi var där vid halv åtta.. Usch, det sög. Men men. Har man häst så har man. Bättre än att rida på ridskolehästar som är söndersågade och tröga. Nää, fyfan, jag saknar verkligen INTE ridskolan.. Det enda jag saknar där är väl att man slipper göra foder och mocka, men det hör till tycker jag. Man lär sig också så mycket runt och kring bara ridandet. Ta hand och skoning, veterinär, vaccinationer och massor med annat. Det uppstår en del problem men det lär man sig bara av.

Nu ska jag käka lunch och TVÄTTA BH:AR. Haha, no way..
                                                                                      


det är konstigt...

.. vad fort man kan få starka känslor för någon.

Har träffat dig i 2 veckor bara men det känns som att jag har känt dig hela livet och jag kan bara inte klara mig utan dig. Du är precis som jag. Lika knäpp och busig. Sitter just nu och väntar på att du ska komma hit. Kan knappt bärja mig alltså. Det ska bli så mysigt att sova med dig! Egentligen får jag väl tacka min älskade Linnea som gjorde att vi träffades, tack älskling <3
Jag vet att jag har varit väldigt upptagen dom senaste veckorna, alltså att jag knappt har träffat någon. Förlåt! Ska verkligen prioritera mina vänner i framtiden, dom är alltid det viktigaste!

Förresten, måste berätta en väääldigt god nyhet! Jag ska kanske ner till Madde på höstlovet! Yeeeey!! Det skulle vara såå kul! Har inte träffat henne sen i sommras, som alla antagligen vet så bor hon på Gotland. Och gången efter det så är jag aaarton! Hihi! Då jävlar ska det partas med min plutt <3

Nu ska jag vänta vidare, och spela Farmville. Har stängt ut allt och är inne i Kings of leon tillsammans med mina miljoner tankar just nu.













Haha!

Kul att mina lärare läser min blogg.. hahaa...


Det finns bara ett ord..

du är precis som jag.












RSS 2.0