snyggt/fult?

Testade något nytt, alla fjortisbloggare hade väl kallat mig wannabee nu men skit samma.

Såg en bild på Kenza för länge sen, tyckte hon hade så sjukt snygg sminkning. Så jag testade själv! Det blev dock väldigt mycket fulare än på henne, men jag är ju trots allt ingen make-upartist..







Långt ifrån lika snyggt men strunt samma! Förresten, kolla alla mina fräknar, hahahaha...

Pusspuss!

2010 kommer bli mitt år

Jag har precis kommit fram till det. Just nu är allt skit bra, förutom en person som jag skulle kunna skjuta men vi bortser från det. Några anledningar till att 2009/2010 kommer bli bäst:

- Vi hämtar Cleo imorgon, kommer ha henne 10 månader frammåt
- Jag går trean, tar studenten i Juni
- Har 6 ämnen på hela året
- Sjukt bra schema
- Helgjobb
- Världens bästa kompisar
- Jag fyller 18 snart
- Tar körkort i vår

Nice?

Jag tycker det i allafall!

Ikväll ska jag och Linnea hem till Jacob, det blev inget hos Linus :( Buhu.. Då får jag inte träffa den jag ville.. Får väl bli nästa helg eller något, hoppas! Ska bli jätte trevligt att träffa Jacob och dom iallafall, har inte träffat dom på flera veckor.

Dagens 2 låtar:



Ha en bra kväll!


 



inte långt kvar!

Nä nu är det bara drygt 9 månader kvar tills...... STUDENTEN! Ååååååh det är helt galet vad jag längtar! Vi som var så små i ettan, helt sjukt. Bara små pluttar. Men nu är vi fan stora! Någorlunda i allafall. Och vi ska väl växa lite till i 3:an också. Jag har alltid varit liten känns det som. En brorsa som är 4 år äldre, Stoffe som är ett år äldre, och alla mina kompisar är äldre än mig. Även fast vi fyller år samma år. Jag är ju född 25 december. Och det jobbigaste är att alla har alltid sagt, "är det inte jobbigt/tråkigt att fylla år så sent?".. Jo det är klart det är, men det är ju inte direkt så att jag tycker det är kul att snacka om. Men nu är det bara 4 månader kvar tills jag är arton och ni fattar inte hur mycket jag kommer festa i vår. Halva trean kommer bara bestå av fest! Det sa våran lärare i allafall, haha.

Förstår ni känslan att springa ut med vita klänningar och studentmössor. Eller att stå på flaket och åka runt i hela stan! Jääääävlar vad kul. Fan vad jag längtar..
Jag ska verkligen ge gärnet i skolan det här året. Verkligen. Jag ska vara stolt när jag får mina betyg sista dagen.

Ska hem till Linnea och kolla på film ikväll, ska bli riktigt mysigt. I morgon blir det stallet med Agnes och Vivi, ska fixa lite tills Söndag då vi ska hämta Cleeeeeeeeo :D



Pusspuss!

Ååh!

Det blir nog inte ett så värst långt inlägg. Måste gå och lägga mig snart. Ska upp rätt tidigt imorn.. Börjar ju inte förens 2 men mitt jobb ringde mig efter skolan och undrade om jag kunde jobba imorgon bitti.. Usch, fattar inte varför jag sa ja.. Jag vill verkligen inte. Men jag får väl stå ut, det är bara 4 timmar trots allt.
Kanske låter konstigt men det ska bli så skönt med helg..  Vi ska ju hämta Cleo på Söndag! Wiho! Men tyvärr krockar det med en grej. Linnea och jag ska hem till Linus i Abrahamsberg på Lördag, vi ska festa lite och så. Och jag ska ju upp jätte tidigt på Söndag men jag ska försöka vara ute så länge som möjligt. En viss person kommer ju och då måste man vara där.. Hihi. Parre är väl med också antar jag.

Träffa Lolli idag! Var länge sen jag träffade henne så det var jätte kul. Vi var hemma hos henne en stund och sen gick vi på en lång promenad. Vi hade jäävligt mycket att prata om! Haha.

Nä fan måste egentligen sova.. Men jag tror jag ska upp och lägga mig och kolla på tv en stund.



Godnatt!

Skolstart

Jahapp, sista lediga morgonen då. Gick och lade mig runt 11 igår så jag är väl pigg. Även fast jag gärna skulle vilja sova till kl 12 som jag gjort nästan varje dag.. Kunde sova ut lite grann idag i allafall, börjar inte förens 1. Så det är skönt. Undrar bara vad vi ska göra idag, vi kommer antagligen inte få vårat schema, för vår skola är så jävla seg så vi får det inte förens en vecka efter typ.

Var i stan med Vivi igår, jag köpte lite skolgrejer. Har jätte svårt att hitta sånt, vill ha det så praktiskt som möjligt. Men jag hittade ett sånt där "5-ämneshäfte". Det var ganska tjockt men det är ju bättre att ha en bok än typ tre. Köpte också en kalender, en lila såklart :) Och en matchande penna, haha. Nördigt va?


Kläderna för idag :)


Mina fina böcker :)

10 veckor man minns

Tänkte köra en lite sammanfattning på min sommar. För nu är ju sommarlovet slut... Mitt sista sommarlov.. Buhu.. Ajaa, jag ska köra ett privat sommarlov nästa sommar. Mellan studenten och då jag börjar jobba. Det lär behövas. Eller mellan studenten och lumpen. Får se hur saker utvecklas, vem vet, om ett år kanske jag sitter på en meeega stor häst och gör högvakt, ballt?!


Mycket grillning på sommaren är A och O!


Gubben tog studenten :)


Jag och pluttis förberedda Lollis party :)


Påväg till Lolli med första drinken. Observera första, haha.


:D


Första doppet :)


Vedis :D <3


X-boooox!


Gotland med Stoffe!


Hos Madde, så söt!

Pusspuss!

:D

Vad tycks om mitt nya hår?


Te amo

Gud vad trött jag är! Helt sjukt. Sov till kl 12. Verkligen inte likt mig. Brukar gå upp runt tio när jag inte stället klockan. Snart ska jag gå till frisören. Ska bli så skönt att fixa till mig lite, känner mig inte vacker i håret alltså..
Kom hem vid typ kvart i ett igår, var hos Linnea en stund. Vi kollade på film med hennes kompis Gabbie och så. Riktigt mysigt. Vi köpte massor med godis på ICA och satt där och tjockade. Åh gissa vilken film vi såg? Twilight såklart. Han är så heeeeeet. Fan alltså. Linnea och Gabbie blev väl irriterad på mig för jag satt och sa "meeen åååh, kolla på honom, jag vill också ha honom", "titta på honom, han är såååååå snygg!!!" stup i kvarten. Men jag kan fan inte hjälpa det. Och förstår ni, jag träffade en kopia av honom ju. Kurre. Exakt samma ansiktsuttryck, samma röst, samma hår, samma allt. Ojojoj. Inte konstigt att jag klängde som fan.

Dagens låt, Te amo - Rihanna.

<

Pusspuss!

Dessie VS Kissie



Det är den stora frågan!


Losing you

Så himla bra låt! Känns som att jag aldrig kommer tröttna på den, men tyvärr är det väl som med alla andra låtar..

Förlåt för den usla uppdateringen men jag har knappt haft någon tid vid datorn alls. Igår var jag och Stoffe i stan och jag köpte nya skor! Vi gick runt vääldigt länge för att kräsna Ewa skulle hitta något. Men tillslut så! Jag hittade ett par jätte fina Fred Perry sneakers. Ska lägga upp en bild på dom också! Vi åkte hem till mig och åt våfflor, så himla gott! Med vispgrädde och jordgubbar såklart. Hihi. Lite senare kom Linnea också. Stoffe skulle egentligen ut på krogen men skippade det för han var så trött. Jag och Linnea drack ett par cider innan vi drog till Abrahamsberg. Hennes killkompis har en lägenhet och dom förade lite innan dom skulle på krogen så vi åkte dit. Det blev längre än vad vi hade tänkt oss, vi drog väl därifrån vid 1-halv 2 någongång. Linnea ville träffa en kille som hon har snackat med väldigt länge men aldrig träffat så vi åkte till Sumpan. Där stannade vi till halv 4 ungefär. Jag var så eeextremt trött, fyfan! Så var det några turkar som raggade upp oss på tunnelbanan också, härligt när man är vid det tillståndet. Jajja, vi sprang av tunnelbanan väldigt fort för att slippa dom. Haha. Sen fick vi en till stalker ända till Brommaplan, usch vad jobbig han var...
Hemma kl 5. Hatar att komma hem när det är ljust. Haha.

Ikväll blir det The voice såklart! Ska äntligen få se Promoe :D! Yeey! Jag sa ju förresten att jag skulle på NRJ förut men det vart inte så. För vi hade tittat fel på datumet men sen på kvällen smsade Mikkan och sa att det tydligen var i allafall och då var det lite sent. Haha. Men nu så!  Men den här gången ska jag ta med mig kameran och ta massor med bilder.

Åååh, imorn åker Stoffe tillbaka :( känns lite deppigt men vet ni vad, han får permis var nioende dag! Nice?! Så jag är lycklig. Och snart får ju jag svar också om jag ska mönstra eller inte, gissa om jag är nervös?

Nu ska jag äta något litet, för snart kommer Linnea, då ska vi käka middag och sen dra in till stan!

FRED PERRY DORA MID STRAP PERF W BLACK / RED
Skorna jag köpte, 900 på Nilson! Mycket snyggare i verkligheten!

Pusspuss, ha en bra kväll!

pluuuutt

Åååååh det är så kul att träffa Stoffe igen! Fan vad glad jag är :)
Jag sov hos honom inatt, vi var i stan först och käkade lite och så. Då var Linneabebis med också! Vi käkade pizza och kebab i Kungshallen och sen så åkte vi bara hem och tog det lugnt. Vi somnade ungefär 11, Stoffe var verkligen extremt trött. Han slocknade så fort vi lade oss i sängen. Så söt :) Vi vaknade vid halv elva ungefär, han är ju så van att gå upp tidigt så det var svårt för honom att sova längre. Vi drog in till stan idag och handlade lite saker till Stoffe. Löparskor, klocka, skärp och Ipod :)
Han har berättat att lumpen är stenhårt men det räknar jag med. Och jag vill ju göra lumpen på K1, där alla hästarna är. Och jag har hört att det inte är lika hårt som där Stoffe är. Sitter precis och gör lämplighetstestet, eller mamma pratar med Klas och är väldigt långsam. Jajja..

Pusspuss!

Kings of leon

Ååh jag får inte nog av dom! Måste be Stoffe ladda ner hela deras album när han är hemma. Imorgon kommer han hem! Wiho! Även fast han bara har varit borta i drygt en vecka så saknar jag honom jätte mycket! Fast det känns som att han kommer vara borta väldigt länge tills nästa permis.. Men det får man väl räkna med antar jag.

Har förresten bestämt att jag ska göra tungpiercing när jag blir arton. Tycker det är jätte snyggt, vissa tycker det är lite fjortis men det tycker jag absolut inte. Jag måste vänta tills jag blir arton för mamma och pappa kommer Aldrig ge mig tillstånd. Det är jag hundra procent säker på. Haha.

Köpte förresten tre nagellack igår, köper typ aldrig det. Så det var kul. Dock ska jag inte byta varenda jävla dag eftersom det sliter förjävligt på naglarna och jag föredrar att ha hälsosamma naglar.


Det gula är mer citrongult än vad det ser ut där :P jätte fint faktiskt, jag gillar inte direkt gult men det här var fint!


Sovdags snart!

Jaa jag måste snart gå och lägga mig. Börjar ju nio imorgon bitti. Kom hem för en halv timma sedan kanske. Var kvar hos Vivi och Agnes hela dagen. Vi var inne i stan och köpte lite saker, bl.a. mitt löshår! Hihi. Det är så fint. Köpte brunt, typ chokladbrunt, och så var det vågigt såklart. Jag har sytt på clipsen så nu är allt klart. Var lite krångligt att sätta i det men jag tror jag lär mig. Ringde och bokade klipptid tills nästa Måndag också. Så då tar jag med mig löshåret och färgar i samma färg. Ska bli riktigt spännande. Tänkte fråga om hon kunde klippa upp mitt löshår också så att det ser mer naturligt ut. Ska lägga in en bild på det också! :)

Förresten så ska jag på NRJ in the park imorgon kväll :) Ska dit med Mikkan och några andra från Lidindö. Ska bli jätte kul! Vet inte riktigt vilka artister det är men jag ska ta med mig kameran och ta bilder.

Nu måste jag sova!





Godnatt!

Sleepover hos Vivi

Om ett tag ska jag åka till Alvik och möta Vivi. Jag ska sova hos henne inatt. Ska bli jätte mysigt! Har inte sovit där på ganska länge. Senaste gången var nog när Amanda var här. Ska bli kul att träffa Kyrisen också :) hihi. Kyra är deras hund, jag har lite speciella smeknamn på henne. Haha.
Imorgon blir det en sväng in till stan för att köpa löshår :) lägger in en bild på det imorgon!

Pusspuss!


godmorgon

Vaknade vid typ halv tio, börjar ju halv tolv idag! Egentligen tycker jag det är lite jobbigt eftersom jag vet att jag inte sover så länge när jag har gått upp halv åtta varje dag innan. Så det är bättre att börja nio tycker jag, men det kan vara skönt med en slappismorgon också.
Igårkväll tittade jag och pappa på Snuten i Hollywood 2. Fast jag vart jätte trött efter ett tag så jag gick och la mig istället.
Gud vad skönt det ska bli och vara ledig. Kanske åker in och köper mitt löshår då. Har velat ha det väldigt länge och för något halv år sedan var jag jätte nära på att köpa det men ångrade mig i sista sekund. Och då hade jag tänkt att köpa rakt hår, men sen kom jag på att det kommer bli jätte jobbigt att hålla på att platta mitt egna hår eftersom det är lockigt. Så det blir nog lockigt/vågigt istället. Just nu har jag ju typ ljusbrunt hår, men vill ha lite mörkare. Så jag tänkte att jag köper löshåret i den färg jag vill att resten av håret ska vara och sen tar jag med mig löshåret till frisören så kan hon färga mitt naturliga hår i samma färg och kanske klippa till löshåret lite eftersom jag inte vill ha extremt långt.

 - FÄRG: BW5
Pusspuss!

lite kaos

Haha, har precis varit och övningskört. Ojojoj, ibland blir det kaos alltså. På småvägar och sånt sitter allt stenhårt men när det kommer till rondeller och liknande blir det rent av kaos. Jag har aldrig fått motorstopp mitt på vägen eller så men det har varit jävligt nära många ggr. Jag skulle t.ex. växla till 2:an för att jag körde väldigt långsamt i en skarp sväng, men istället råkar jag växla till 4:an. Så jag körde på fyran i typ 10/km/h i en sväng, lyckat.. Fast jag klarade det! Även fast motorn lät som att den var nära på att svimma. Haha.

Hade inte med mig mobilen ut och när jag kom hem hade jag fått ett sms av Stoffe, alltid lika roligt! Han skrev att vi tydligen skulle på Ung 08 på Onsdag. Jasså? Och det bestämmer han? Haha. Jajja, vi får väl se vad det är för nåt. Hans nyfunna kompis, kompis skulle tydligen spela där inför massor med folk. Jag går endast på Ung 08 för Stoffes skull. I själva verket hatar jag sånna där fjortisträffar.. Haha. Nämen jag har aldrig riktigt varit där, bara gått förbi någon enstaka gång så jag ska väl inte säga något egenligen.

Ska möta honom vid Spånga station så ska vi käka någonstans efter det. Ska bli så kul att höra allt! Han har ju knappt hunnit berätta något, han har bara smsat mig. Inte ringt något. Men han skrev igårkväll att dom hade hämtat ut vapnena och att dom kanske skulle få skjuta nästa vecka, haha. Och att dom skulle marschera med väskor i 6,5 timme idag.. Härligt! Min dröm om lumpen börjar sakta försvinna. Fast jävlar vilken utmaning, så jag hoppas att jag blir antagen i allafall, även fast jag tvivlar på det.

Nu ska jag gå och titta på tv med pappa.



Pusspuss!

vadfan?!

Har ni läst aftonbladet idag? Läste precis att det är en brevbärare som har blottat sig för några barn när han var ute och delade post. Hur sjukt är inte det? Han hade tydligen låtit några av barnen få åka med i hans bil för att bli "kompis" med honom. Men när han sedan visade könsorganet för ett av barnen så blev han anmäld. Vilka jävla idioter det finns alltså.. Vad fan hade han räknat med? Nu har han skrivit i sin blogg att han lika gärna kunnat röva bort barnen eftersom han fått sparken.. Var fan är Sverige påväg?

Läste också att den 16:åriga killen som mördat Therese Rojo har erkännt. Han hade tydligen varit otrogen mot hans flickvän med Therese. Och hans flickvän sa att den enda sättet han skulle kunna få tillbaka henne på var att döda Therese. Så tillslut gjorde han det. Åååååh jag blir galen på folk. Är dom helt jävla störda i huvudet? Låter som ett CSI avsnitt. Aja, hoppas båda två ångrar det ordentligt. Jag hade fan aldrig kunnat leva med mig själv efter något sånt, varken som tjejen eller killen.

Gick undan Therese Johansson Rojo gick in i skogen för att a

Nu ska jag ut på en timmas promenad igen. Pusspuss!

Hihi

Har precis käkat lunch :) tänkte bara visa en liten sak som jag upptäckte idag. Den absolut bästa bloggen är ju gaybloggen, ni vet Amir. Jag tycker den är sjukt bra och han har verkligen ändrat min syn på homosexuella. Inte för att jag någonsin varit homofob men men.
Gjorde en idolbild till honom och idag är den med på hans blogg, hihi.



Pusspuss!




Aldrig sol? Eller sol hela tiden?

Middagen var jätte trevlig, Jens åkte hem för ett tag sen. Pappa står just nu och diskar, stackars.. Men det är faktiskt hans diskdag idag!
Vi diskuterade när solen går upp och ner. Här i Stockholm är det ju inte så extremt men i t.ex. Kiruna och långt upp i Norrland är det helt sjukt.. Jens kollade på sin Iphone när solen går upp och ner i Kiruna den 21 December (det anses vara den mörkaste dagen), och vi vart alldeles chockade, för solen går ALDRIG upp. Och så håller det på i ungefär en månad. Sen kanske solen är uppe en kvart om man har tur. Eller den går ju inte upp helt, utan bara vid horisonten, som min otroligt smarta bror just lärt mig, haha. Och på sommaren är det helt tvärt om. Då går den aldrig ner. Tänk er att gå och lägga er när det är ljust som på dagen och vakna när det är exakt samma ljus ute. Jag tycker det verkar helt konstigt att det faktiskt är så.. Jag visste att det var mycket mörkare/ljusare där uppe än här men inte så mycket skillnad. Man lär ju bli helt knäpp. Antingen bli helt deprimerad för att det är så mörkt eller bli jätte trött för att det är så ljust hela tiden.

Nää, fan, där skulle jag aldrig vilja bo. Stockholm är bra, dock suger vintrarna. Men hellre varmt hela året än kallt hela året, eller?

Måste sova, ska upp tidigt och jobba.



Godnatt!


Kräftor

Är hemma på Ekerö nu. Men det är bara tillfälligt. Var här och hämtade lite grejer, men när jag ändå var här så passade jag på att sola. Somnade såklart. Haha. Men som tur var smörjde jag in mig ordentligt så det blev inte så rött. Åt lunch för en stund sen och snart ska jag väl dra tillbaka till Alvik.
Brorsan kommer ju på middag ikväll och då ska vi äta kräftor. Så jag tänkte baka en tårta som efterrätt. Hittade en tårta som lät jätte god. Madelmassebotten, vaniljkräm och massor med bär! Den tror jag det blir.
Har ni hört låten "Is it true" med Yohanna. Det var Islands bidrag i Melodifestivalen. Hur bra som helst! Dock väldigt sorlig.. I vissa fall känner jag precis så.. Men men

Nä nu måste jag skriva ner ingredienserna till tårtan och gå och handla, sen åker jag hem till pappa!

Tårta med ett berg av bär

Pusspuss!


övningskörning

Kom precis innanför dörren. Pappa och jag var och övningskörde. Gick riktigt jävla bra! Körde ut till Lovö och tränade lite start i backe. Klarade det alla ggr vi testade. Sen åkte vi till Ekerö och körde igenom Träkvista och lite så. Sen körde jag tillbaka hem igen, alltså Alik. Körde även igenom Brommaplans rondellen, känn på den! Jag är bara liiite stolt. Kan växla helt utan att pappa behöver säga till också, hihi.

Imorgon är jag också ledig, tänkte ta en rask promenad på en timme imorgon när jag vaknar. Annars hinner det bli så varmt. Sen får jag se vad jag hittar på. Om jag träffar någon eller nåt. På kvällen kommer min kära bror och ska äta kräftor med oss, mums! Har varit sugen på det enda sen dom förra kräftskivorna tog slut, haha.
Fick precis ett sms av Stoffe btw, jag citerar "Ewa. Jag är helt slut. Vill hem och träffa dig. Tränar 12 timmar per dag. Ibland uppemot 14. Min kropp är helt körd. Nu ska jag sova. <3<3" Haha, tycker så jävla synd om min lilla gubbe. Han har det inte lätt. När/om jag gör lumpen nästa år ska det bli hårdträning flera månder innan. Stoffe har ju mest latat sig hela sommaren så jag kan tänka mig att det är kämpigt. Jaja, han kommer hem om fem dagar! Wiho!

Godnatt på er!


tjuvlyssnat

Haha!
Läste precis det här på tjuvlyssnat ;)

Två tjejer ~15 står i kön till Balder.
Tjej 1: Asså jag kan inte ens vara hemma längre, så fort jag går innanför dörren så kommer mamma och lassar massa disk på mig.
Tjej 2: Oj då, stackars dig.
Tjej 1: Äh, jag bara ställer in allt smutsigt i skåpen igen. Hon tror det är nåt fel på diskmaskinen och håller på och kollar och kollar och tar upp massa tid. Det är väldigt underhållande faktist. Bättre än TV.

miss u

Jag saknar verkligen Stoffe... Det känns så tomt utan honom. Jag kan inte ringa längre, knappt smsa för att han har så mycket att göra, och jag vill verkligen inte störa såhär i början och allt. Usch, det känns förjävligt.. Längtar tills han kommer hem på Onsdag. Ska bli så kul. Då ska vi sitta på våran bänk och bara snacka skit, som vanligt. Man saknar det inte förens man har förlorat det.. Inte för att jag har förlorat honom men ändå.. Aja, inte mycket att göra åt. Han kommer ju hem snart!

Ikväll blir det bio med Linnea! Vi har inte riktigt bestämt vilken film vi ska se, men antingen blir det Drag me to hell eller någon annan :)

Pusspuss!

Nödvändigheter

Som sagt så var ju vi på Hööks idag och det här var det vi kom hem med!


Regntäcke! Kommer passa Cleo perfekt :)


Matchande grimma såklart!


Ungefär sånna här boots, bara att dom är helsvarta :)

Vi köpte även liniment, longeringslina + delta men det är ju inte så kul att lägga upp bild på.
Vi åker till Hööks en gång till fast lite senare, måste köpa nya benskydd och lite andra grejer :)

Nä nu måste jag sova, ska ju upp och jobba imorgon. Sista dagen sen har jag ledigt två dagar och jobbar helgen! Känns lite sur men det är pengarna som räknas!

Puss & Godnatt!

Mys

Kom precis från duschen, var på promenad innan. Gick en sväng nere vid vattnet och det är jätte fint här verkligen! Man kan gå en grus väg några meter från vattnet. Super bra. Nu hade jag tänkt titta på Paris new BFF som började för tre minuter sen. Ska nog göra en kopp te och kl 9 ska jag titta på den där filmen som jag inte minns namnet på. Den går i allafall på trean tror jag :)

Måste skynda! Pusspuss!

Idiot!

Är det någon mer än jag som hatar otrevliga busschafförer?

Var påväg hem med bussen och gick på som vanligt. Det såg ut att vara en lite normalsur gubbe som blir glad av ett leende. Men såklart funkade inte det, så fort han fick se att jag inte hade skrivit i mitt födelsedagsdatum på kortet så var allt kört.. Så fort som fan slängde han ur sig att jag hade haft 2 månader på mig att skriva i det där kortet så jag fick låna en penna av honom men såklart funkade inte pennjäveln. Så jag frågade honom om jag kunde skriva det när jag kom hem istället. Men nejnej, det kunde jag minsann inte. Så upprepade han att jag hade haft sååå lång tid på mig. Men hur många ungdomar skriver dom där ynka siffrorna? Nej, inte många. Och det värsta av allt var att det var världens kö bakom mig som BARA väntade på mig. Då började jag bli riktigt sur så när jag äntligen fick ut lite bläck ur fittpennan så sa jag "Om du vill fortsätta vara busschafför så kanske du borde sluta vara så jävla otrevlig" till honom. Jag var så jävla arg, det bara bubblade.. Hade mer än gärna stått där och skällt ut honom längre men jag ville inte göra människorna bakom mig mer otåliga än vad dom redan var.
Det var en tant som gick på före mig och som nästan alla tanter sa hon hej till busschaffören och förväntade sig ett hej tillbaka. Men han skulle sitta där och tjura såklart. Så hon sa hej igen men han sa fortfarande inte hej tillbaka utan bara mummlade någonting med "mmhmmmjajaamhmjoo". Och jag är helt säker på att han hörde henne.

Jävla gubbjävel.

Snart ska jag, Agnes och Vivi åka till Hööks med mamma för att shoppa till Cleo!
Visar vad vi har köpt när jag kommer hem.



Pusspuss!

Funderingar kring..

lumpen! Mamma och Klas (hennes kille) har tjatat på mig i flera år att jag ska göra lumpen. Och jag har sagt nej varje gång.. Men nu börjar faktiskt tankarna gå mot att göra det ändå. Stoffe ryckte ju in idag och Linneas stora syster också. Vissa säger att det är sjuukt jobbigt och det tror jag säkert det är. Men det måste ju vara sjukt roligt att vara tjej och göra det. Jag har ju gått på scouterna väldigt många år så jag vet ju hur det är att bära sjukligt tunga väskor och vandra i skogen. Inte för att jag alltid ha gillat det men det har varit jävligt kul sina ggr också. Men det finns ett problem, jag vill vara nära Stockholm. Antingen i Kungsängen där Stoffe är, eller där Linneas stora syrra skulle vara verkar som ett bra ställe också. Det heter Berga. Vet inte exakt var det ligger men men. Hon skulle vara anfibiesoldat (eller hur det stavas?). Jag skulle ju helst av allt vilja hålla på med hästar, men vissa säger att man inte får göra det om man har tidigare erfarenheter av hästar. Eller så vill jag hålla på med sjukvård. Det vore också jätte kul. Undrar bara var man skulle kunna göra det.

Jaja.. jag ska tänka mer på det när Stoffe har berättat hur det är. Ska ju mönstra snart isåfall då!

Nu säger jag godnatt, jobbet väntar imorgon! Pusspuss!


Ett jobbigt farväl..

Idag var sista dagen jag fick vara med Stoffe. Allt känns förjävligt. Och det hemskaste är att vi knappt var sams när vi sa hej då. Jag kommer sakna honom något otroligt, men jag kan ju trösta mig med att han faktiskt kommer hem och tio dagar igen. Då är han hemma från Onsdag till Söndag tror jag det blir. Hoppas verkligen han kommer ha det bra. Han var jätte nervös innan vi sa hej då och det kan väl kanske vara det som gjorde att vi inte riktigt var på humör någon av oss. Jag har varit ganska ledsen dom senaste dagarna för vi inte har kommit överens så bra, men jag hoppas att det löser sig när han kommer hem.

Just nu är jag hemma hos pappa, ska bo här tills Stoffe har permis. Skönare att åka till jobbet här i från. Tar ju bara tio minuter till Fridhemsplan eller vad det är. Vivi är påväg hit, hon har ju aldrig varit här så det blir kul. Pappa är hos någon kompis i vällingby, dom skulle planera någon vandringsgrej..

Jajja, Pusspuss!


RSS 2.0