Burr..

Sitter med laptopen i sängen, känner mig riktigt slapp alltså... Och något som är ännu mer slappt är att jag och Linus sitter och snackar på facebook fast han är i andra rummet. Orkar inte anstränga mig för att skrika.
Snart ska vi dra mot Ekerö och käka middag. Sen blir det promenad med bästis :) Det var verkligen alldeles för länge sen jag träffade Vivi. Visst träffas vi i stallet och så men vi har inte setts utanför stallet på jätte länge. Hoppas det inte blir allt för kallt ikväll bara, ska ta på mig ordentligt. Och uggsen ska på också! Har gått med mina stövlar dom senaste dagarna och jag trodde allvarligt jag skulle frysa ihjäl när jag var påväg till stallet.



Jag och Baby <3


Helt underbart!

Måste bara säg WOW. Avatar var den absolut bästa filmen jag har sett i hela mitt liv. Vi skulle egentligen käka på Vapiano igår men det vart ändrade planer eftersom det var helt proppfullt där. Så vi bestämde oss för att käka på K15 istället. Vi käkade plankstek och fan vad gott det var. Filmen började ju 22.25 så vi satt där och snackade ett tag. Filmen var verkligen över alla förväntningar. Trodde den skulle vara mer larvig eftersom jag egentiligen inte gillar since fiction. Men den var helt underbar. Fast jag blev lite besviken på 3D-effekterna. Det kunde varit mer faktiskt. Jag tänkte inte särskilt mycket på att det var det. Men jag tyckte ändå det kändes som att man levde sig mer in i filmen då eftersom allt kändes som att det var närmare. Kvällen var i allafall jätte mysig!

Kl fem har jag intag, själv. Jippie. Kul. Linus ska i allafall hänga med och hjälpa mig med alla höpåsar och resten av fodret. Men hästarna måste jag ta in själv, och ta av alla täcken. Det känns ju liksom lagom kul.

Förresten, Sri Lanka resan är bokad! Mamma bokade i veckan. Så om fyra veckor är vi där! Känns helt sjukt. Fyfan vad skönt det ska bli att komma bort från Sverige måste jag säga. All den här snön och kylan. Usch. Fan vad jag längtar!!





Indian

Har precis fixat mig och om någon timme ska jag börja dra mig mot stan, Linus hoppar på i Abrahamsberg. Kom på att det finns en Vapiano vid Östermalmstorg så jag tror vi åker dit, det blir lite smidare. Haha, kom på att jag ser ut som en liten indian. Har en inbakad fläta i luggen, två små flätor på sidorna + leopardleggings. Och inte nog med det så ska jag ha mammas pälsväst. Haha. Jaja. Det blir nog bra. Orkar inte anstränga mig så mycket.
Så här ser jag ut just nu i allafall :)



Have a good night!






Matchande

Mamma och jag har köpt matchande skor :) Hihi. Mamma kom hem med sina i förrgår och jag blev helt kär! Dom var helt perfekta, precis såna skor som jag letar efter. Men, mamma har en storlek mindre än mig och eftersom det är rätt hög klack så skjuts tårna fram ytterligare. Fast mamma lovade att kolla efter ett par som var en storlek större när hon skulle till jobbet. Och dom fanns :) och det bästa var att dom fanns i svart också. Beiga blir så smutsigt. Ska börja använda dom när snön börjar försvinna :D




Mina :D


Mammas :)


Ikväll blir det bio med baby. Ska äntligen gå och se Avatar! Alla mina kompisar som har sett den har sagt att den är skiit bra, så vi hoppas på det :) Bion börjar 22.25, sjukt sent, jag vet. Men det fanns ingen tidigare som det fanns bra platser på. Men det blir jätte bra, vi ska åka till Gamla Stan och äta på Vapiano först och sen åker vi till Rigoletto!
I morgon hoppas jag på att Stoffe och hans kompisar fortfarande ska ut! Vill följa med ett tag i allafall, även fast jag börjar 7 dagen efter. Hela hans pluton ska ju med, då får man passa på ;)

Förresten, köpte ju gymkort för några veckor sen på Puls&Träning fast jag har inte kunnat tränat nåt förens nu.. har ju varit förkyld i två veckor.. wiho. Men i Onsdags tränade jag där för första gången. Och jävlar vad fräscht och bra det var. Det enda negativa var väl att dom inte hade några skåp, men dom hade i allafall små värdeskåp som man kunde lägga mobilen och så i. Men eftersom det är ett obemannat gym så har dom kameror överallt så det är väl antingen så dom har tänkt. Tänkte träna på Söndag också, efter jag har jobbat :)

 




Två sjukt bra låtar :)


Dålig uppdatering

Ojsan, har inte skrivit mycket dom senaste dagarna men jag har varit jätte sjuk.. Och Lördagsnatten spenderades på akuten. Det började med att jag blev jätte illamående och höll nästan på att kräkas. Sen fick jag världens magknip som jag trodde jag skulle dö av. Jag brukar få det ganska ofta och det brukar gå över väldigt fort men efter en timme började jag undra. Och smärtan hade nu flyttat sig ner till höger sida. Och nu gjorde det dubbelt så ont. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö, det kändes som att någon stack knivar i min mage. Så jag ringde mamma och allt slutade med att jag, pappa och Linus satt på akuten. Det var inte så lång kö i väntrummet men i undersökningsrummet tog det ett jävligt bra tag. Men tillslut försvann smärtan efter ungefär tre timmar. Riktigt skönt. Så igår var jag på återbesök trotts att det inte gjorde ont. Men det var säkrast så. Tog bara lite blodprov och så. Det jobbigaste var att jag och linus satt och väntade i tre timmar på kirurgakuten. Det var inte lika kul. Och det enda läkaren gjorde var att hon kände lite på min mage, det var allt. Så det kändes lite ovärt.

Är i allafall ledig idag, så jag ska åka till stallet vid 2 ungefär. Ska bli skönt att komma iväg lite och vara själv. Ska pyssla om Cleo ordentligt. Det behöver hon!
Nu kommer Trixie, Linus katt alltså, så jag ska mysa med henne lite :)



En liten kisseunge från vedis för några år sen :)


21:05

Heelluu..

Sitter hemma hos mamma nu för ovanlighetensskull. Har slutat kalla det här för hem, för jag ser abrahamsberg som hemma. Vet inte om det är ett bra tecken eller dåligt. Hade tid kl 1 hos frisören och efter det drog jag till stallet. Är stört nöjd med håret, även fast jag inte fick färga hela jätte blont. Jag hade räknat ut det från första början eftersom det är väldigt svårt att få det väldigt ljust när man har haft så mörkt. Min frisör sa också att det kan bli gult eller börja skifta i grönt. Och det ville jag ju verkligen inte. Så jag bestämde mig för att färga väldigt många slingor. Det blev jätte bra och vi bestämde att jag ska komma tillbaka om några månader för att färga ännu ljusare! Ska vara riktigt riktigt blond till studenten! Kommer vara sjukt snyggt till min vita klänning och studentmössan. Hihi.

Imorgon blir det att åka till ungdomsmottagningen och till stan med Linus. Möter upp honom efter han har jobbat så ska vi fixa hans klocka, shoppa lite på Åhléns för hans presentkort och löshår! Sen på kvällen får vi se vad vi hittar på.

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tills baby kommer hit.






Känner mig så jävla seg..

Jaa usch, har suttit hemma hela dagen och bara degat. Den enda nyttan jag gjorde när jag sa att jag skulle städa var att jag dammsög lite och stoppade in den rena tvätten i garderoben. Asså fyfan, Madde! Jag låter som en viss äcklig person.. Haha. Nu får jag sluta med mina städfasoner.

Nu är i allafall Linus hemma. Lite roligare som tur är. Dock är vi alldeles för slappa för att fixa middag.
Imorn ska det bli kul i allafall! Äntligen får jag fixa mig i håret och vi kan ju hoppas på att det blir snyggt också! På Fredag har jag bokat tid på Ungdomsmottagning, ska bli lite läskigt faktiskt. Och nej, det blir ingen gynundersökning utan jag ska byta från p-piller till p-spruta. Fan alltså, jag som hatar sprutor. Hur kunde jag kommit på en sån sak. Fast egentligen var det mammis idé. För hon tycker jag slarvar med mina p-piller så mycket. Så det här passar nog mycket bättre för mig, kan bara inte hålla koll på piller och grejer.. 

 

Blä!

Sitter här i soffan jätte morgontrött trotts att jag gick upp för en timme sen, haha. Är hemma idag för jag har hostat hur mycket som helst inatt plus att min näsa går inte att andas med, så jag kände mig inte så pepp på att gå till praktiken. Men det är okej sa dom igår eftersom det inte är bra att jobba inom vården när man känner sig sjuk. Linus började kl 8 imorse så nu är jag helt själv, har ju iofs Trixie men hon har väl gått och lagt sig i våran Mount Everest-tvätthög igen. Hon brukar ligga där och chilla när ingen ligger och sover, för då ska hon såklart ligga och knöla ihop sig med oss i sängen. Fast det är ganska mysigt ändå! I dag har jag inte planerat att göra något speciellt. Kanske tar en tripp ner till solariumet. Annars ska jag väl bara ta det lugnt, ska dock köra en riktig städning här. Vi har först och främst en jätte hög med ren tvätt innanför dörren som ligger i en IKEA-kasse. Fattar inte varför vi inte tar upp den. Sen står det minst 10 mountain dew burkar utspridda över vardagsrummet.. Ååååh, jag ser att en är oöppnad nu! MUMS! + massor med skräp överallt..

Jaja, nu får jag ta tummen ur röven och börja städa...



Hade lite kul med camen här om dan. Är inne på toan för det var så dåligt ljus där ute :P



För någon timme sen, ser ut som ett jävla monster...


Grattis älskling!

Idag fyller Linus 19! :) Big boy now! Hade köpt en daimtårta till honom igår. Så imorse kl 6 käkade vi tårta, haha. Började ju halv åtta på praktiken så det var tvunget att bli ganska tidigt. Haha. Han käkade upp halva tårtan och somnade om direkt. Han är för söt!

Gosh, hittade ett par tröjor.. såklart.







Kärringar alltså..

Herregud..

Var påväg från Ekerö till Abrahamsberg, skulle precis hoppa av bussen och då hörde jag en kvinnoröst som sa, "dra upp byxorna!" Jag bara ignorerade det för jag trodde det var till någon annan men när jag väl hade kommit av bussen så hörde jag det igen, men då var hon mycket närmare mig. Så jag vände mig om och frågade vad hon snackade om. Hon ba "Jaa, dra upp byxorna, det där är inte ens hip hop!" Haha. Och jag bara stod där helt chockad och garvade. Så tillslut när jag hade ifrågasatt henne några ggr till om vad hon ville mig och varför fan hon vill bestämma över hur jag ska ha kläderna så gick hon. Och då sa jag, "är jag din dotter eller?" Och då sååklart så sa hon "Nää men jag har barn i din ålder" Jag höll på att garva ihjäl mig. Stod där och garvade en stund innan jag gick till tunnelbanan och där stod den där fula kärringen igen.. Men som tur var sa hon ingenting den gången, för då hade jag fan slagit till henne.. Var så jävla arg.
Hur pinsam får man vara om man går fram till någon helt random och säger till personen hur den ska ha kläderna. Det är ju helt bissart. Trodde fan inte mina öron. Jajaa. Över till något helt annat.

Har kommit på mig själv hur mycket jag tjatar om kläder nu för tiden. Men dom skorna jag hittade idag måste jag bara visa. Dom är helt sjukt snygga. Tyvärr så vet jag inte var dom kommer ifrån. Vet bara att det är märket Apple Buttoms. Har ett par skor i det märket men dom köpte jag i USA. Lite tråkigt om dom bara finns där. Visst, man kan ju beställa men det blir snordyrt.

Här är dom!



Och här är dom jag har! Sjukt dålig bild, men dom är jävligt heta i verkligenheten.






Ed Hardy



Den här kommer bli min. Just nu kostar alla kepsar 19 euro på http://www.classicedhardy.com. Så jävla snygg!

Stannar hemma från praktiken idag... Min näsa är helt täppt och inget fungerar, hostar hur mycket som helst och så känns det som att jag har världens tryck i huvudet. Och förra veckan när jag gick dit så frågade till och med patienterna om jag var förkyld.. Det var riktigt jävla pinsamt. Men nu ska jag fan bli frisk! Kommer i allafall gå dit imorn och på Onsag hur jag än mår, för jag hann aldrig få någon uppfattning om hur det var där.. På Torsdag, Fredag och Lördag är jag ledig och på Söndag jobbar jag. Så det ska nog gå bra!

Så ikväll blir det till att chilla hos Linus. Kolla på Paradise och käka popcorn :) Ååh det kommer bli så spännande på Paradise ikväll, får inte missa det! Rami-äcklet har ju åkt ut så nu kan det bara bli bättre! Bara inte Catja åker ut.. då är det fan inte värt att kolla på.

Just det! Jag ska till frisören på Torsdag. Ska bli riktigt skönt att göra något åt mitt hår. Just nu är det väldigt slitet och jag har världens utväxt. Så nu ska det fixas! Emot alla så ska jag färga håret blont. Vad tror ni om det?



Var ganska blond sommaren 2008, men det ska bli mycket mer blont :)


Back in business

Haha, sa precis till Linus att jag kanske ska börja skriva blogg igen. Det var så underhållande när hade tråkigt. Plus att nu har jag ju en sprillans ny dator att sitta vid :) Slipper både mammas och Linus dator, yeah! Dom som inte vet så är den såklart rosa! Närmare bestämt en Dell Inspiron. Har även Windows 7 på den, trodde verkligen inte jag skulle trivas med det eftersom jag hade redan svårt med Vista. Men det är skitbra och mycket smidigare än XP.

Idag blir det middag hos Linus mamma, han fyller ju år på Tisdag. 19 stora år! Var inne i stan och köpte hans present med Stoffe igår och när jag kom hem så kuuuunde han ju inte hålla sig ifrån att öppna den, och jag sa att det är ju hans present, han får öppna den när han vill. Hade köpt en klocka från Festina. Skitsnygg!
Gick runt i flera timmar i stan för att hitta den perfekta! Det här var den jag fastnade för först så Stoffe tyckte jag skulle gå på magkänslan :) Och den gick verkligen hem!








 
En liten bild på mig och Linus :)

Satt och kollade runt på lite kläder och jag har hittat min drömsida... Tänk om man hade pengar.. Min fetisch när det gäller kläder är verkligen hoodtröjor. Skulle kunna ha hela min garderob full.. Gjorde ett litet collage med mina favoritsaker! Åååh! :D http://www.criminaldamage.co.uk




Det glansiga jackan kommer definitivt köpas inom en snar framtid. Kommer antagligen köpa den svartrosa hoodien också! Leggingen är jag jävligt sugen på också..


RSS 2.0