Sex on fire

Sitter och lyssnar på Kings of leon för tillfället. Sååå underbara.

Ikväll blir det party med Linnea. Hennes stora syrra rycker in i lumpen på Måndag (samma dag som stoffe :'( ) så hon ska ha avskedsfest. Den håller inte på så länge så vi får se vad som händer efter. Hoppas på något kul.
Mycket mer än så hade jag inte att skriva.

Ha en bra kväll! Pusspuss!

Cleo

Även fast jag saknar Chasey något otroligt så är jag ändå glad att vi ska hämta Cleo snart. Rättare sagt, 22:a Augusti :)
Hon är ungefär 10 cm större än Chasey, väldigt fin. As duktig på att hoppa. Jävligt pigg. Ska bli jätte spännande att ha henne hemma. Hon är ju ganska stor skillnad från Chasey. Chaseys styrka var ju dressyr, och Cleos är hoppning. Jag föredrar dressyr i första hand men jag kan tycka hoppning är skit kul också, bara jag har en bra häst. Jag har tvivlat lite på hoppningen när vi hade Chasey hemma, hon är ju inte så duktig på det, och jag är verkligen inte modig. Och hon har vägrat måååånga ggr med mig, fastnat i hindret och massor med andra skumma grejer. Men jag ska försöka ta igen det när vi har Cleoplutten :) På vårt nya stall kommer det ju finnas jätte bra tränare så det ska verkligen bli jätte kul!

Nu ska jag gå ner och baka tror jag, hoppas Stoffe vill komma hit. Måste prata med honom.

Puss på er!


(Har redan lagt upp den här bilden, jag vet, haha)


Jag och cleo för någon vecka sedan! <3

Vill inte ha det så..

Som de flesta vet jobbar ju jag på ett ålderdomshem. Jag är ju inte arton så jag får inte jobba med vården utan jag är löpare som det heter. Det betyder att man går mellan avdelningarna och antingen hjälper till eller går ut på promenader med dom. Jag tjänar jätte bra på det, så jag är nöjd. I alla fall, jag har märkt av lite grejer när jag har varit där. Jag har ju bara jobbat en vecka men det känns ändå. Det är knappt någon som trivs. Jag går ju mest promenader med dom och då får jag höra mycket hur dom känner bl.a. Det var t.ex. En tant som började gråta för att hon ville bort där ifrån, en tant som ville att jag skulle låsa upp dörren så hon kunde åka där ifrån. Det är mitt jobb att hålla kvar dom där, och det känns förjävligt. Jag vill ju hjälpa dom men det går inte. Som dom har sagt, dom har ett eget liv och borde ha rätt att göra som dom vill. Det är sant, men eftersom dom behöver hjälp kan man inte bara släppa iväg dom. Det är hemskt att se dom så varje dag, det är i alla fall ett par stycken som är ledsen för det. Annars brukar dom vara allmänt glada, men ibland märker man att något är fel. Det en jätte gullig gubbe som alltid ringer sin fru. Dom har varit gifta i 45 år tror jag, han älskar verkligen henne och får inte möjligheten att vara med henne.

Idag åkte jag och en tjej som jag brukar jobba med till akuten med en tant. Hon skulle fixa en grej med sin sondslang. Och hon är nästan aldrig medveten om vad som händer. Hon sover mest, ligger bara i sängen. Sånt liv vill jag aldrig ha. Jag vet att det är svårt att undvika men ändå.. usch.. Jag är inte rädd för att bli gammal, bara rädd för att jag ska hamna på ett hem där ingen bryr sig om en. Jag är alltid glad mot dom, ger dom komplimanger och så. Och man märker verkligen hur mycket dom behöver det. Dom lyser upp som om dom aldrig har fått en komplimang förut.


Hur ska jag klara det här i två veckor till... Tycker så jävla synd om dom.




Pusspuss!


Jobb & Stan

Började jobbet 9.. Kändes lite surt, även fast det inte var så hemskt tidigt. Stoffe sov över hos mig igår kväll så det blev lite senare än tänkt. Vi vill ju träffas så mycket det går nu innan han rycker in i lumpen. Men han kommer ju hem efter 9 dagar och har permis så det känns ändå rätt okej :) Slutade 1 och då åkte jag direkt in till stan för att träffa Mikkan. Har ju inte träffat henne på jätte länge så det var kul! Vi gick lite på stan först och sen åt vi på Max vid Kungsan. Mikkan hittade massor med kläder, önskar jag hade pengar.. Men när jag också har fått min lön så jävlar ska det shoppas! Hihi.
Ikväll kommer nog Emmi och Lolli över. Vi har saker att snacka om. Hahahahahaha. Måste bara veta allt. Hahahaaaaaaa.. Jag dör! Tyvärr kan jag inte uttrycka mig om den saken här, önskar jag kunde men nepp!

Just nu sitter jag och tittar på bilderna från vedis, hahaha så läckra alla är.

Pusspuss!

Vedbände 2009

Är hemkommen för några dagar sedan. Har inte orkat sitta vid datorn så mycket så uppdateringen kommer nu istället!
Mina tio dagar i Småland, Vedbände, har varit helt otroligt roliga. Jag bodde tillsammans med Vivi, Agnes, Amanda och Ammie. Vi är det såkallade fjortisgänget från Stockholm. Förut lilla Ammie som kommer från Helsingborg :) Jag fick Cleo! Blev jätte glad. Det är alltså hon som vi ska hyra i höst. Det gick väl inte lika bra som jag hade tänkt mig, men det kommer väl. Vi har gjort det mesta under dagarna. Ridit såklart, galopperat i säkert 50 km/h, sjungit kareoke, dansat, gråtit, skrattat, gått spökrunda (där vi höll på att dö). Allt har varit så jävla roligt. Det ända som är lite negativt är att jag har lite för kort stubin och förjävligt temperament så jag dampade lite på personalen ibland, men det gick bra. Det värsta jag vet är när någon ska bestämma över mig. Men men! Nästa år ska vi förhoppningsvis vara personal, så det passar nog mig lite bättre, haha.

Jag kom hem i Lördagskväll och då åkte jag och träffade Stoffe direkt. I hans nya hus! Jätte fint var det, och vi tog till och med ett dopp i poolen. Även fast det var sviin kallt, men strunt i det. Jag åkte hem väldigt sent och behövde gå upp tidigt dagen efter, då Stoffe fyllde 19. Så vi åkte in till stan, käkade lunch och jag köpte en present till honom. Han fick välja helt själv. För det tråkigaste som finns är när man får något man egentligen inte vill ha. Så vi köpte ett par Lacoste skor till honom. Och han älskar verkligen dom! Älskar att se honom lycklig. Han gick med ett stort leende hela dagen efter vi hade handlat dom. Haha. Efter det åkte han hem till sig och jag hem till mig. Hade lovat att träffa Emmi och Lolli och Stoffe skulle ha gäster. Åkte hem till Emmi och käkade och spelade poker. Fattar ni, jag spelade poker! Haha. Helt otroligt. Jag som alltid har hatat poker men det var riktigt roligt när man väl lärde sig. :)


Stoffes skor :)



Linda & Vivi


Såå tråkiga, Kitty, Amanda & Vivi


Mitt konstverk!


Amandas muskler ;)


Kareoke :)


Ammies kareoke outfit :)


Linda :)


Mimmi :)


Izadora :)


<3


<3


William :)


Kitty & Cassi


Emma & William


Personalen :)


Agnes & Vilda


Sandra & Linda <3


X-box :)


X-box & X-lady :)

Pusspuss!

Att försöka vara någon annan

Det är något jag hatar, på riktigt. Jag har alltid hatat när folk härmas. Med kläder, ord, gester, vad som helst. Jag kom ihåg när jag var liten så vart jag jätte arg på mina kompisar om dom hade köpt samma tröja som mig eller något liknande. Fast det jag är mest irriterad på nu för tiden när det gäller sånt är när folk försöker vara någon som dom inte är. T.ex. Alla vet väl vem Kissie är? När hon Desireé började härma henne med allt? Kissie har ju alltid haft bra självförtroende och sagt att hon älskar henne och bla bla bla. Dessie började ju dirket med det. Att hon minsann var den första och enda blondinen och att hon tyckte hon var så hiimla snygg hela tiden.. Hon kopierade inlägg på pricken av Kissie. För att försöka bli som henne. Men samtidigt försökte hon verkligen visa vad HON hade och inte Kissie hade. Att hon tycker om sig själv, och inte behöver göra massor med plastikoperationer. Sånt gör mig så irriterad, att folk påpekar saker som en person har valt att göra i livet och den andra personen vill de så gärna men har inte tillgång till det. Idioter alltså... Det är därför alla hatar Kissie, för att alla vill vara som henne. Alla säger att hon shoppar överdrivet mycket, festar för mycket och skryter absolut för mycket.. Även fast alla strävar efter att ha så mycket pengar så man slipper tänka på hur mycket man egentligen har.. Vem vill inte det?

T.ex. Madde och hennes pojkvän. Dom har det hur bra som helst, dom flyttade ihop rätt tidigt för dom antagligen kände att allt klickade mellan dom. Dom flyttade ner till Gotland tillsammans och har en lägenhet tillsammans. Jag skulle jätte gärna ha det så, även fast jag inte har möjligheten. Men jag skulle aldrig skriva på bloggen att dom har det dåligt när dom i själva verket har det så bra som alla andra vill ha det. Det är bara fjantigt..

Nu ska jag äta middag och fortsätta packa!

Klicka för att se nästa bild

Pusspuss!


godmorgon bitches

Vaknade för ett bra tag sen. Har käkat en stor frukost så nu är jag super mätt. Idag blir det till att packa! Jag älskar verkligen att packa när det är till något roligt. Det suger att packa om man ska hem ifrån någonting. Jag kommer vara borta i 10 dagar så jag kommer nog inte ha någon tillgång till att blogga. Men jag kan ladda upp lite bilder från mobilen på bilddagboken istället. Alla mina kompisar har antagligen min bilddagbok och mitt lösenord. Och jag tänker absolut inte skriva ut det här, mohaha.

Var hemma hos Vivi hela dagen igår, vi tvättade våra ryktsaker, eftersom det gick ringorm i vårat förra stall så kanske det sitter kvar på något konstigt sätt, för Chasey fick aldrig det men det är ju bättre att vara på säkra sidan. Såg på en film med hennes familj på kvällen också, kommer inte ihåg vad den hette, något med Jane Austin i allafall. Man fick veta vad alla Janes böcker handlade om i filmen och dom verkar jätte bra, kanske ska ta på mig att läsa någon av dom, även fast jag hatar att läsa mer än något annat.. Men men.
Gud vad kul det ska bli imorgon! Har ju varit på Vedbände i 6 års tid nu. Det känns jätte långt! Det har alltid varit våran största höjdpunkt under sommaren, men det här blir tyvärr vårat sista år. För vi är bland dom äldsta.. Men vi hoppas på att få vara ledare nästa sommar istället :) Det ligger förresten i Småland, ungefär en timme utanför Vetlanda om någon vet var det ligger.

Nu måste jag börja packa!

Pusspuss!

Ge mig sömn

Jag är så himla trött.. funderar på att gå och lägga mig men då vaknar jag så tidigt. Det är inge kul.. Låg och solade ett tag ute på terassen och jag somnade direkt. Ganska skönt men jävligt varmt.

Pratar med en tjej som var på samma läger som oss för några år sedan och vi pratade lite om Chasey. Det var en tjej som hette Helena som hade henne på hennes läger. Usch, jag kan inte tänka mig någon annan rida henne i tio dagar. Hon är våran lilla pålle. Vissa säger att hästar kommer ihåg förra ägaren och så. Men är det verkligen sant? Det känns inte som att hon kommer komma ihåg oss när vi kommer ner på Torsdag. Gud vad jag ska krama och pussa på henne då. Hoppas dom tar det lugnt med skoningen också, för dom har en jätte aggresiv hovis som inte verkar allt för snäll mot hästarna. Men Emma tycker han är bra, och det är ju hon som äger det och då ska man väl inte säga något. Det bästa för henne är att hon får en spruta innan hon skos, så hon är helt borta.. Då känner hon inte lika mycket smärta i allafall. Vi vet ju fortfarande inte vad det kan vara, men det kan vara hennes bakbensskada från förut, det är ju därför hon är triangelmärkt. Lilla gummsan...
Tänkte lägga upp lite bilder på mig och Chasey som jag fick av Madde!
Jag njuter när jag ser dom, hon är så underbar...







Vi kan ha roligare än andra

Nu är jag hemma igen! Eller jag kom hem för ett par timmar sen. Vi flög hem åtta från Gotland och jag var innanför dörren nio, helt jävla sjukt!

Som nog alla vet så var jag och Stoffe på Gotland för att hälsa på älskade Madde! Jag sammanfattar helgen med tre ord. Galen, vinglig och uuuuuuuuuunderbar!
Vi landade på Gotland halv åtta på Fredagkvällen. Vi åkte direkt hem i caben och tog det lugnt. Vi hann bara ta det lugnt i någon timme innan Maddes kompisar kom över och spelade singstar med oss. Några drinkar slank ner och vipps så var vi ute på en gata i Visby, sjungades på "rap das armas". Det var så galet, för vi gick och sjöng den i hela stan och alla ungdomar hängde på, haha. Vi skapade riktig allsång!
Dagen slutade kl halv fem på morgonen. Haha.

På Lördagen vaknade vi runt ett och käkade en jätte god frukost. Sen degade vi i soffan en tag tills vi fick fingret ur arslet och drog ut på stan. Där hittade vi världens bästa affär! Märkes kläder för helt sjuka priser. Så både jag och Stoffe hoppade av lycka där inne! Jag hittade en WESC-tröja, jätte fin var den! Lite senare åkte vi till en annan affär där Madde jobbar, och där fyndade Stoffe en Fred Perry för ett väldigt bra pris. Det blev pizza till middag, oxfilé och beeeeeeeeea, madde, beeeeeeea! Haha, rolig jag är. Efter den jävligt stora pizzan vart det drinktajm igen. Vi beslöt oss att gå ut, var visste vi inte. Men i allafall, vi ville komma in på krogen men med lilla Ewa så går ju inte det.. Kvällen innan hade vi träffat några väldigt trevliga typer. Dom sa att dom skulle ha fest det kvällen i Gustavsvik, en bit bort men strunt samma! Så vi åkte dit, det var kanske inte så roligt som vi hade tänkte oss men men. Vägen dit var betydligt roligare. Vi träffade på två killar på vägen dit (ja, vi är sociala!). Dom hade en tandemcykel och vi tänkte att vi kanske kunde klämma på fem personer på den. Och det gick, ett tag! Tills hela bakhjulet böjde sig. Hahaha, faaan vad jag garvade. Det gick inte ens leda den så dom starka pojkarna fick bära.
Den kvällen slutade ungefär samma tid, gaalet!

Sista dagen var vi verkligen heeeeelt döda, och jaa, man blir så efter en ROLIG helg, ingen jävla myshelg här inte..
Vi vaknade väl vi 12 tiden, vi ställde klockan för att inte slösa bort hela dagen på att sova, även fast vi skulle behövt det. Vi gick ner till hamnen och käkade glass, vi behövde verkligen svalkas av.. Fyra kulor i en bägare var det som gällde. Och vem åt upp allt, okej näääästan allt! Kände mig väldigt duktig. Tog en sväng in i Stylebystars-butiken som numera finns på Gotland! Där hittade vi maaassor med fina klänningar. Jag kom därifrån med en jätte fin klänning, mörk rosa som var lite vid där nere. Super söt! Tycker jag i allafall! Haha.
 
Vi kom på en strålande idé att vi kunde åka till kalkbrottet (eller vad det nu hette) och grilla. Det var jätte bra väder, bara lite kallt. Så vi klädde på oss och åkte dit. Vi handlade flintastek, potatissallad, ostbollar (det var viktigast!) och massor med annat gott. Vi hade ganska stora problem med grillarna men det löste sig med mycket tändvätska och tålamod. :)
Det började bli mörkt så vi tänkte dra oss hemmåt. Men fick vi en till ultimat idé! Madde hade börjat prata om Marteboljuset. Det är tydligen ett ljus som rör sig runt på Martebomyren. Och såklart åkte vi dit. Det kändes exakt som en skräckfilm när några ungdomar kommer på en idiotisk idé att åka någonstans långt ute i skogen. Vi kom fram till en lååång grusväg med högt gräs i mitten. Det såg riktigt skräckfilmsaktigt ut. Det låg dimma på vattnet och det var alldeles kolsvart. Vi åkte väldigt långt på den där vägen, så långt att vi trodde vi hade tappat bort oss. Så vi bestämde oss för att vända. Sakna men säkert vände vi på en liten liten väg som gick åt ett annat håll. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Vi hade inte sett en bil på minst en timme och allt var öde.. Och klockan var väl runt halv två på natten.. Usch.. Vi kom i allafall från den där hemska vägen till slut och kom fram till bondgården som vi trodde vi körde förbi. Men det visade sig vara en helt annan gård och några sekunder efter vi hade insett det så vart motorn överhettad. JIPPIE! Så där fick vi stå i kolmörkret i en halv timme tills vi kunde ta oss där i från.
Till slut kom vi hem och fick tre timmars sömn innan jag och Stoffe åkte hem med flyget!

Det var min helg det! Gissar att det inte är många som har haft så kul den här helgen. De flesta sitter väl och svullar chips och annat. Men inte vi! Och jaa, man kan ha kul utan alkohol, det märkte vi också, men om man har tillgång till det så varför inte? Jag vet att många där ute tänker samma sak bara att man kanske inte vågar säga det. Egentligen hatar jag folk som säger att man kan ha lika kul utan alkohol, men nej, det är inte kul på samma sätt. Visst om man inte gillar att dricka, alltså smaken eller känslan. Men de flesta gillar känslan och vill därför göra om och om det. Det vill även de som säger att man inte behöver alkohol. Ibland behöver man släppa loss och det kanske vissa inte kan göra utan en skvätt! Haha.

Snart kommer vi igen Madde, räkna med det! Oss blir du inte av med! Love you!
Första!


Så söt!


Singstar!


Stoffe, Ewa. Jaaaa, det är viktigt att ha bild på det, min har så fiin burk :)


Tvilling! <3


Haha!


Pluttisar!


Madde och Caaalle :)


Calle :D


Haha, Maaadde,hahaha!


Tandemcykeln efter crashen! Haha!


Två smålänningar och mina två sötisar


Starka män!


Sen hade pojkarna lite roligt!


Sol i Visby


Jag och Stoffe!


Har tyvärr inga bilder från grillningen och spökjakten igår! Hoppas det räcker, haha!

Pusspuss!


Snart drar vi

Sådär, har packat klart det mesta nu. Om tjugo minuter åker jag och mamma och hämtar upp Stoffe!
Vi hörs efter helgen!

Pusspuss!


Wiho

Jaa, idag drar jag och Stoffe till Gotland! Ska bli såå kul! Vi tänkte åka båt dit men det gick inga när vi ville åka så vi tar snobbflyget istället, haha. Det tar bara 35 minuter, sjukt skönt! Vi är framme halv åtta för Stoffe jobbar till fem så vi tar sju flyget. Madde kommer och hämtar oss sen åker vi hem till henne. Sen kanske vi går ut ett tag och tittar runt lite.
Stannar där tills Måndag så jag kommer nog inte kunna blogga något under helgen.
Igår övningskörde ju jag och pappa igen. Och jag kan knappt tro det själv, jag körde 90! Haha. Allt går som en dans när jag väl kör men när jag ska starta igen så går det inte lika bra, inte i liten uppförsbacke i allafall. Det var jätte pinsamt för vi körde ut mot kaggeholm och när man ska svänga upp på stora vägen när man ska tillbaka så är det en jätte liten uppförsbacke.. Och där fick jag motorstopp ett ANTAL gånger. Men när jag äntligen hade kommit ut på vägen så körde jag hela vägen hem. Lite läskigt vid rondellen vid träkvista bara men det gick bra :)
 
Idag ska jag väl bara packa antar jag. Jag och mamma åker och hämtar upp Stoffes väska och sen hämtar vi upp honom på jobbet. Vi tänkte äta pizza innan vi åker till flygplatsen eftersom vi har ganska långt tid innan flyget går.



Pusspuss!

Hööks

Igår var jag och Vivi på Hööks. Ingen var hemma så vi kunde inte få skjuts. Så vi fick åka kommunalt ända till Upplands-väsby. Det tog typ en timme och tio minuter. Men för mig och Vivi tog det nog ett antal minuter längre, haha. Vi skulle först åka till Solna station för att ta pendeln, och hoppa av vid Rotebro. Allt gick bra tills vi kom fram till Rotebro. Där ifrån skulle vi ta en buss i typ fem minuter. Och vi hittade inte busshållsplatsen. Så vi sprang runt som galningar för att hitta den. Tillslut hittade vi den men bussen gick inte fören typ 25 minuter efter. Fast det allra värsta var att det var en jästfarbrik precis vid busshållsplatsen så det stank jäst hela tiden. Fyfaan.. Men vi kom i allafall fram till Hööks ett bra tag efter. Jag hade sett ett jätte fint shabrak i katalogen som jag tänkte köpa. Behövde nya handskar också, för jag glömde mina på Vedis när vi var och lämnade Chasey. Så det blev ett shabrak och ett par handskar.

Idag ska jag hem till Linnea, och lite senare ikväll ska jag övningsköra med pappa tror jag. Ska bli skit kul!
Måste nog packa lite ikväll också!
Tänkte lägga in en bild på Cleo (hästen som vi antagligen ska hyra i höst). Hittade en fin bild på henne på Vedis hemsida!







Pusspuss!


6 st redan!

Kom hem för ett tag sen, hade varit hemma hos Vivi och käkat middag. Eller jag, Agnes och Vivi hade varit en sväng i stan innan också. Och jag köpte två piercingar, haha. Såklart. En var en jätte söt boll med strass. Alltså bollen var täckt med små strasstenar, skit fint! Och den andra var en rosa sten och en vinbärsklase som hängde ner. Fast det var två sjukt fula rosa pärlor som hängde under också men dom behövde jag bara klippa bort. Mellan stan och middagen var jag och övningskörde med pappa också. Jävlar vad kul det var! Först körde jag på en parkering men efter typ en halvtimme vart det lite halvtråkigt att köra i samma ovala cirkel hela tiden. Så vi åkte till en väg som det inte kommer så mycket bilar på och körde istället. Och allt gick jätte bra :D jag backade till och med!  Och efter det så åkte vi till en ytterligare väg som var lite längre och som det faktiskt var lite trafik på. Förstår ni att första gången jag körde så körde jag på en väg, i 50! Och jag växlade till trean! Jag är mycket mycket stolt!

Åkte hem till Vivi och käkade där sen, vi laddade även ner lite låtar till våran vedislista på hennes Ipod. Snart åker vi ju! Nästa Torsdag, gud vad kul det ska bliii!

Förresten! Fick mina piercingar idag också. Så nu har jag 6 st. Helt sjukt! Alla var jätte fina. Dom jag beställde la jag ju ut bild på men dom var mycket finare i verkligheten!
Nää nu ska jag snacka lite med Stoffe, sen sova!

Pusspuss!


Färgat håret

Brorsan åkte precis hem med bussen. Han käkade middag här. Trevligt!
Färgade håret tidigare idag, tyvärr blev det inte som jag tänkt mig precis. Jag ville ha blont men det blev lite åt orange hållet. Men det är inte alls farligt. Så imorn ska jag dra in till stan och köpa silverschampoo så får jag se om det blir bättre. Ska förhoppningsvis träffa Mikkan imorn också! Hon slutar 3 så jag drar in till stan innan det så kan jag bara åka till Lidingö direkt. Vi tänkte kolla på Ice Age 3 på bio :) ¨
Hoppas sego Stoffe svarar snart, för vi ska ju gå till hans pappa en sväng, sen blir det nog en promenad, som alltid.

Pusspuss!

Äntligen över!

Fan vad skönt, den där konstiga spykänslan är äntligen försvunnen. Och jag sov jätte bra inatt, jätte skönt. Vaknade för ett tag sen. Vet inte vad jag ska ha för mig idag, kanske kollar med Lolli vad hon ska göra. Annars tar jag nog en till chilldag. Det är alltid härligt. Stoffe slutar vid 4 och då tänkte vi gå hem till hans pappa och kolla på hans nya motorcykel. Haha. Det är väl 50års kris eller något. Han har inte körkort eller någonting men han får väl ta och skaffa det. Förresten, jag kanske ska kolla med pappa om han vill övningsköra med mig idag!

Tänkte ta lite frukost nu!

Pusspuss!

Trött

Har känt en jätte jobbig spykänsla hela dagen... usch, det är verkligen hemskt. Imorse när jag gick upp trodde jag att jag skulle dö. Vaknade vid halv sju av att hela min mun var helt torr och jag mådde förjävligt illa. Så jag sprang ner till nedervåningen för att dricka och spy. Jag satte mig på golvet vid toan men inget kom. Fattar inte, när man väl vill spy så går det inte. Gick iallafall upp till min säng igen och lyckades somna om efter att jag flera ggr velat springa upp och spy igen. Kanske blev lite mycket dricka igår.. nä fyfan.

Det blev iallafall bättre under middagen, mamma och jag grillade fläskkarré. Och hade potatiskroketter till. Jätte gott! Så då vart det lite bättre men när jag var påväg till Stoffe kände jag exakt samma känsla igen. Och nu med. Ni vet när man mår så illa så man bara vill lägga sig ner för att allt bara snurrar. Hoppas jag inte blir magsjuk men det tror jag inte.
Förresten så har jag beställt två piercingar från Bodyjewlery.se. En lite rosa muffin som hänger och en fyrklöver! Jätte fina är dom. Fan vad jag tjatar om min piercing men nu när jag äntligen kan byta så är det så kul!

        

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig.. Måste sova bort mitt illa mående..

Pusspuss!

Edward & Ewa

Festen igår var helt okej, det var sjukt roligt tills det hände lite grejer men det orkar jag inte ta upp här. Jag dansade som en tok såklart iallafall. Andreas hade ju hyrt en lokal jätte nära honom, den ligger typ 50 meter från hans hus och typ 100 från mitt. Så det var skönt när man skulle hem sen. Förresten så träffade jag en kille som hetter Konstantin om jag inte kommer ihåg fel. Han var en EXAKT kopia av Edward i Twilight. Det var helt sjukt, jag blev lite rädd där ett tag alltså, han tittade på mig med den där blicken som Edward alltid gör. Så gaaaaalet lika. Han kom från Grekland, riktigt ballt :) Och jävligt snygg var han också, fast vafan, det är klart han är snygg om han liknar Edward.

Tänkte lägga mig på terassen och sola idag men det var rätt molnigt så det blir nog inget av det. Sätter på en film istället. När mamma kommer hem från stan ska jag beställa två piercingar! Hihi. Jag har förresten bytt till min vita om jag inte redan har sagt det. Det blev jätte fint :)



Pusspuss!

Godmorgon!

Haha, just nu sitter jag och lyssnar på den där låter i 3 reklamen. Det är reklam för den nya mobilen av Sony Ericsson. Den heter Ge mig lite mer, haha. Det är så roligt att lyssna på svenska låtar, som försöker låta som amerikanska. 

Åh nej, jag måste hem till pappa idag och packa.. Usch.. För det första är det långt till alvik och för det andra är det inte det roligaste vädret.. Men vafan, egentligen ska man väl inte klaga. Det har varit fint hur länge som helst. Förresten så funderar jag på att byta piercing! Jag har ju haft min rosa i tre månader nu. Men jag är ändå osäker för den är lite varig fortfarande men det är många som säger att den kan göra det i upp till ett år. Jaja, fick en av Amanada iallafall, kanske ska testa den snart. Den ser ut som min fast den är vit, riktigt fin!

TItta vilken söt piercing jag hittade på bodycandy.com. Den måste jag bara beställa.


Pusspuss!
 

Mörker

Jaa, nu sitter jag här i mörkret i min ensamhet. Konstigt att jag inte är rädd, brukar alltid vara det när det är helt kolmörkt runt omkring mig. Men inte nu, imponerande!
Mamma och jag bakade rabarberpaj efter middagen och jäklar vad god den blev! Rabarberpaj brukar ju alltid vara sådär sur.. Det har jag aldrig gillat men den här var faktiskt söt och god. Gick ut med Stoffe en stund också, jag höll på att bli uppäten av myggorna. Usch... det är nog det enda negativa med sommaren.
Imorgon kväll blir det grillning hemma hos Malin men Emmi, Lolli, Linnea och Stoffe. Ska bli riktigt mysigt. Efter det ska vi dra vidare till Andreas 18:års fest. Den skulle ju egentligen varit förra veckan men han sköt upp den. Så det ska bli jätte kul.
Längtar tills jag fyller arton. Men det är ett tag kvar. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men jag vet inte om det är så direkt. Jag fyller år den 25 december och jag tycker det är på tok för långt kvar. Men man får väl ta vara på tiden som barn antar jag, inte för att jag kommer bli så mycket mer mogen när jag fyller år. Haha. Jag kommer nog härja som en galning på krogen sen, alla kommer väl tycka jag är förjävligt jobbig. För nu när man bara är på hemmafester är det skillnad, då är det nästan meningen att man ska härja runt och vara lite galen. Då anses man rolig men på krogen tror jag bara man anses dräggig. Men jag är ju mig själv, så det finns inte så mycket man kan göra åt saken ;)

Nä nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv ett tag. Måste ju vila upp mig inför en galen natt imorn!

Pusspuss!

Vackrast på Grönan

Grönan igår var helt otroligt! Vi kom dit vid halv ett tiden och konstigt nog så var det ingen kö alls. Alltså vid entrén. Så vi kom in på några minuter. Jätte skönt! Vi började med lustiga huset och sen vidare till Insane. Jag åkte med Vivi första gången och jag trodde hon skulle svimma, haha. Den grejen är helt klart bäst på hela Grönan. Jag och Agnes provade även bläckfisken som jag inte har åkt på flera år. Och faaan vad det snurrade. Jag höll verkligen på att kräkas. Men kul var det! Vi var kvar enda tills dom stängde. Sjukt kul, men jäklar vad det snurrade när man skulle sova sen!
Nu måste jag berätta om rubriken.
Jag såg den vackraste människan jag någonsin sett igår. Han stod i chokladhjulet. Ni fattar inte hur söt han var. Han hade lite halvlångt blont hår och såg så guuuuuuuuuudomligt söt ut. Så var han skit glad hela tiden och slutade inte le någongång. Jag såg på hans namnbricka att han hette Didrick, så nu har jag tittat på Grönans facebookgrupp, alltså för de anställda om han fanns där men han gjorde inte det. Så jag skrev till administratören och frågade om han visste vem han var. Och det gjorde han så han skulle be Didrick kontakta mig :) Haha. Ganska patetiskt men jag skulle fan göra vad som helst för att få prata med honom. Han såg ut att vara runt 19-22. Och så pillade han med sitt hår ni vet, så att det inte skulle ramla ner i ögonen? Nä jävlar, han har mitt hjärta nu!

Jaja,
Idag var jag i Pölen med Emmi och Stoffe. Det är verkligen riktigt skönt i vattnet där. Man kan vara i hur länge som helst.
Ska sova hos mamma på Ekerö idag, för pappa skulle på piknik och jag orkade inte följa med, eller egentligen var det väl för att jag inte orkar åka tillbaka hela vägen till Alvik, haha. Jag är så otroligt lat..
Jag har bytt design IGEN som ni kanske ser, men nu får det fan vara slut på rosa. Så jag kör svartvitt :)

Pusspuss!

RSS 2.0