Test

Jag blev utmanad av Mikkis.


1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
Jag gick i tvåan och var väl lycklig för att skolan var såååååå rolig, haha.

2) VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?
Hmm... jadu, det är frågan. Kanske var med Stoffe?

3) FEM SNACKS DU GILLAR:
OSTBÅGAR
Saltapinnar
Salta fiskar
Popcorn
Ben & Jerry, kanske inte är snacks men men

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
I'm blue
Rehab
Sommartider
Billy

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Köpa en häst
Åka utomlands och ta med mina närmaste kompisar
Köpa en egen lägenhet
SHOPPA

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Dåligt tålamod
Dampig
Jävligt lättirriterad
Lat

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Festa
Ligga framför tvn och käka något gott
Sitta vid kanalen med Stoffe när det är fint väder ute och bara asgarva för ingenting

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Något som sitter svintajt och visar alla miljoner kurvor jag har
Foppatofflor

9) FEM FAVORITSAKER:
Sex
Lukten av betfor
Mobilen

Träning plus middag

Som ni kanske märker har jag någon/några dagar i veckan där jag inte uppdaterar. Vet inte varför det blir så men det är inget jag tänker ändra på, måste ju hinna göra alla saker som jag måste och jag bloggar ju inte för att jag måste utan för att jag vill. Därför gör jag det också när jag känner för det.
Helt otroligt vad helgerna går fort.. Det kändes som det bara var för några timmar sen vi slutade för veckan, men o andra sidan så är det skönt att det går fort, för snart är det ju sommarlov!
I helgen har jag bara tagit det lugnt, har inte känt för att göra något speciellt direkt. Fast vara med kompisar är ju också speciellt. I Fredags var det meningen att Amanda skulle komma hit men vi fick inte tag på henne, konstigt nog (?). Vi skulle vara hos Vivi då men eftersom det inte blev något med henne blev det bara jag, Vivi och Agnes. Vi åt thaimat, badade i deras Jacuzzi och tittade på Mr. and Mrs. Smith. Även fast jag bara såg typ halva eftersom jag somnade (som vanlig). Jajja. På morgonen behövde jag dra rätt så tidigt eftersom vi skulle ha en överraskningsmiddag för Mikkan, som jag inte berättat i bloggen, smart som jag är. Hade annars varit typsikt mig att försäga mig här. Haha. Jag var på Lidingö runt halv fyra tiden. Mikkis och Mellis hade redan handlat så vi gick hem och började med maten. Vi var hemma hos Mikkan, för hon var och flög ett litet miniflygplan tillsammans med hennes pappa och hans kompis, hon fick det i artonårs present av hennes pappa. Jäklar vad coolt, det skulle jag också vilja göra.
Vid 6 tiden kom hon hem och blev lika chockad som vi hade hoppats på (: Vi hade lagat lite småplock som bestod av Pizza, rostbiff, potatissallad och massor med annat som jag inte kan namnet på, det var Mellis speciall rätter! Haha.
Pappa kom och hämtade mig vid 11 tiden. Skönt att få skjuts.

Idag tänkte jag åka och träna på gymmet och sedan blir det middag hemma hos mamma med Jens. Trevligt! Efter det bär det av hem till Emelie där vi ska planera lite saker, bl.a. Spanien resan i sommar. Lite svårt att planera när en person fattas men vi får göra vårt bästa!

Nu ska jag fixa i ordning mig och dra till gymmet! Vi hörs!


Godkväll!

Sitter och har lite små ångest för att jag vet att jag måste göra talkort till min redovisning imorgon, men jag har inte orken att gå och göra det. Får göra det om en stund, måste sitta och lyssna på min underbara musik ett litet tag till. Just nu lyssnar jag på Circus med Britney, lite pinsamt att jag kan texten utantill.. Haha.
Som några kanske vet så ska jag och pappa flytta i slutet av maj. Nämligen till Klövervägen, alltså två stationer med 12:an från Alvik. Det är bara en tvåa men jag tror det kommer funka väldigt bra. För pappa och jag bråkar nästan aldrig och går bra ihop, så det ser jag bara fram emot! Vi ska måla och tapetsera om en hel del så vi har pratat lite om hur vi hade tänkt inreda ikväll. Det är så kul att ha något att fixa till. Det är så skönt för köket är helt nyrenoverat och jätte fint. Så det är skönt, det enda negativa är att det inte finns en diskmaskin men det finns det ju inte i de flesta tvåorna. Men vi klarar oss nog!

Förresten, det är en sak jag har märkt. Att alla "kända" bloggerskor försöker bräcka varandra genom att ha stökigaste rummet. Det är ganska roligt. Vem fan vill ha stökit rum? Börja tävla om vem som har snyggast rum istället. Hela grejen är så himla patetiskt. Det är också väldigt kul att Desiree helt plötsligt börjar kalla Kissie för wannabe. Jag gillar fan Kissie mer, om jag ens gillar någon av dom. För egentligen, vem fanns först ?

 Dessies Rum

Paows Rum

Och en till grej. Om ni vet vem "Paow" alltså. Hon och Dessie är ju tydligen "bästa kompisar". Det roliga är att dom snackar skit om varandra på bloggen hela tiden. Antingen så låter det såhär, "JAG TJÄNAR MEST PÅ MIN BLOGG" eller såhår "DIN LILLA FJORTIS, JAG HAR ALLTID GILLAT ROSA OCH DU ÄR BARA WANNABE". Herregud.. lägg ner..

Nä nu vart jag upprörd. Får väl lugna ner mig med lite plugg då, även fast jag inte blir särskilt lugn av det.


Mikael Elias

Nu sitter jag här i ett grupprum tillsammans med Agnes, Belinda och Vivi. Dom sitter och räknar matte, härligt. Haha, det är så roligt, dom har gått ett år i gymnasiet och jag två, men ändå så kan dom Matte B mycket bättre än mig. Dom slutar tio i och sen bär det av till stallet. Mycket trevligare att ha sällskap till stallet. Måste hinna köpa något att äta för jag håller på att hungra ihjäl, även fast jag åt jätte mycket lunch.

Hittade en fin liten sommarbild på Vivis data, även fast det inte är så soligt ute, men men.




Tillbaka från Uppsala!

Nu är jag hemma från Uppsala. Och såklart var det jätte kul att träffa Madde! Mitt tåg gick vid 1 tiden från centralen. Tågresan gick mycket fortare än vad jag trodde så det var jätte skönt. Madde kom och hämtade mig vid stationen i sin lilla cab, den är så fin!
När vi hade kommit hem till henne lade vi oss och solade en stund i det sköna vädret. Och vet ni, JAG BLEV JÄTTE BRUN!! Så himla härligt! Nää.. herregud vad jag driver.. Det bara skriker internskämt om det. Haha.
Efter någon timme gick vi och handlade. Middagen bestod av oxfilé, potatis, beasås och majskolvar. Hur gott som helst, och Maddes pojkvän är rena rama kocken i köket. Tänk om man hade sån lyx.. jaja, jag kanske hittar min PRINS snart.

Haha, robinson-nördar som dom är så kollade vi såklart på det. Men jag tror allvarligt att jag ska börja följa det, för det är riktigt bra. Fast det där med grisen var ju bara för skabbigt..
Madde var så gullig så hon hade köpt Twilight, så efter Robinson bänkade vi oss framför den och åt hallonpaj! Haha, eftersom Madde hatar att gegga i deg så gjorde hennes pojkvän det med. Haha, men jävlar vad god den var! Så jäkla länge sen jag åt det. Och till det hade vi en liter vaniljsås, haha.

När jag hade kommit hem till Stockholm igen så mötte jag upp Vivi för att äta lunch. Hon hade varit inne i stan och köpt Twilight såklart, haha. Vi käkade på Stash längst bort i Gallerian och en trappa ner. Jag som var sugen på sallad.. men herregud vad dyrt det var. Det kostade 79 för en sallad. Aldrig i livet. Så det blev en Ciabatta i stället.
Både Jens och Stoffe åt middag här, jätte mysigt! Kul att Jens kommer och äter middag här ibland, blir så tomt utan honom :(

Bilderna kommer lite senare! För nu ska jag gå och sova, börjar ju åtta imorgon :(


RSS 2.0