Äntligen gjort!

Sådär ja. Nu är jag äntligen färdig med Mentala träningen. Väldigt skönt att ha fått det gjort. Och så har jag även fixat i min träningsdagbok som vi ska göra på idrotten. Vi är så tekniska så vi har den på internet. Faktiskt rätt kul men jag har ju inte tränat på ett tag nu så jag har väl ljugit rätt mycket. Men jag rider ju endel men det räknas inte som träning tycker jag.
Nationella provet idag gick väl sådär, men det är klart det gjorde, det var ju engelska.
Förresten! Dom ringde från sommarjobbet idag igen. Vi bestämde att jag skulle dit och skriva på kontraket imorgon så ska vi fixa ihop ett schema till mig också. Gud vad underbart!! Herregud vad jag ska shoppa efter sommaren, oj oj oj. Men ska nog spara en del, jaa, nu hörde rätt!! Ewa ska spara! Eller om jag kan dvs. Jag kan ju inte riktigt hålla i mina pengar men vi får se hur det går.

Nämen fan, såg precis att jag har missat äntligen hemma med 55 minuter. Lyckat ewa. Jag är äntligen hemma nörd och kommer alltid att vara :)


Snabbt!

Försöker hinna med en snabb uppdatering innan jag går ut en promenad med Stoffe :)
Är faktiskt rikigt glad idag! Fast det är väl för att det har varit så fint väder senaste dagarna! Gick i en trekvartsärm till skolan idag. Och en kjol och jag svettades nästan! Helt otroligt. Känns nästan lite onaturligt eftersom man har behövt gå med tjocka jackor i flera månader nu. Men nu äntligen har Sverige äntligen vaknat upp från kylan och slasket.
Men jag är också glad för jag har fått sommarjobb i 3 veckor i sommar. Jobbar sista veckan i Juli och hela Augusti tills vi börjar skolan. Vissa tycker det är jobbigt att inte hinna vara ledig något innan skolan men jag tycker bara det är skönt att ha hela lovet i början och sen jobba i slutet. Då får man lite förberedelse till skolan börjar, att gå upp tidigt osv.
En till grej är att jag antagligen kommer ha Surprise i sommar också, det ska verkligen bli jätte kul! Madde ska ju flytta till Gotland och undrade om jag behövde en foderhäst från Juni. Det är ju då vi lämnar tillbaka Chasey, så himla sorgligt men någon gång måste det ju hända, vi kommer ju trotts allt tillbaka i slutet av Juli och då får ju äntligen se vår pluttis äta gräs i hagen (: även fast vi antagligen inte kommer få rida henne. Men det spelar ingen roll.
Tillbaka till Surprise. Hon är en arab, hur fin som helst. Vissa är skeptiska till araber men hon är så jäkla vacker så man får fan leta jävligt noga om man ska hitta en finare häst än hon. Och hon kommer stå i vårt nuvarande stall! Det känns jätte skönt att ha allt klart, och att man redan kan alla rutiner i stallet.

Nu blir det promenad med Stoffe en stund! Sen ska jag läsa ett engelska häfte eftersom vi har nationellt prov imorn, wish me luck!


Jag hatar Söndagar

Jaha, då var det redan Söndag. Har verkligen inte hänt mycket de senaste dagarna. Har mest varit med Stoffe, tagit det lugnt och solat. I Fredags var jag, Mikkan, Stoffe, Vigg och Linda på bio! Det var faktiskt jätte mysigt. Vi såg "Monster Vs Aliens". Det var verkligen jätte bra! Vi såg den ju i 3D och jävlar vad coolt det var. Det rekommenderar jag att gå på istället för vanlig bio. Man förstår inte den underbara känslan förens man sitter där. Det känns som att allt kommer ut ur bioduken och över publiken. Jag förstår inte hur man kan få det så verkligt. Så det är väl bara säga tack till dagens teknik. Allt blir ju så mycket roligare när dom kommer på skoj grejen som kanske inte är så viktiga men jävligt coola.
Jag, Mikkan och Stoffe käkade på BK innan. Och jag tog en sallad, helt otroligt, och verkligen inte likt mig :) Kanske inte en höjdare men vafan, nyttigt i alla fall!

Igår kväll åt jag och Stoffe middag tillsammans, grillat blev det. Väldigt gott! Och vi klarade det alldeles själva, i'm proud! Lite senare på kvällen tog vi en liten promenad med Andreas. En kille som bor några hus bort (: en trevlig prick.
Och äääännu senare än det. Kan det bli senare? Haha, jodå. Vid 1-2 tiden kom Tor hit en sväng. Sen vill jag inte berätta mer. Inte här i alla fall. Haha.

I veckan är det väl bara skola på schemat och på Torsdag är det ju valborg! Får se vad som händer. På Lördag drar jag till Uppsala för att hälsa på Madde! Ska bli jätte kul :)



Ewa mästergrillaren!



Stoffe och Jag :)

Fusk!

Nä nu har jag varit lite dålig på uppdateringar. Men nu så!  Har verkligen inte haft lust att skriva. Har haft annat för mig, inte tvättat så många maskiner tvätt (...)

Berättar lite snabbt om veckan bara.

Uppdaterade senast i slutet på påsklovet tror jag. Så jag får väl börja med förra helgen då.

Mikkan och Stoffe kom hit och vi käkade lite och sånt mys. Lite senare hörde vi med lille tor vad han hade för sig. Och det visade sig att hans kompis hade fest i Hässelby. Men Stoffe hade varit på skiva dagen så han var jäkligt trött. Men jag och Mikkan åkte dit. Jag sammanfattar hela kvällen/natten/morgonen med tre ord. Galen. Skummig. Bäst. Herregud, det var den absolut sjukaste festen jag någonsin varit på. Haha, men vafan, enligt tor var det "chillkrök" så vi får väl se vad som händer nästa gång ;) längtar iallafall.

På Lördagen åt och sov Stoffe hos mig. Det var kul, var så länge sen han sov över här! Vi åt pizza och bara mös framför tvn (:

Resten av min vecka har väl bestått mest av skola, stallet, Stoffe och Vivi! Och lite Jenny också.

Jag har ridit Bamse också. Har aldrig galopperat så snabbt i hela mitt liv. Det roligaste jag har varit med om ;) förstår ni känslan av att sitta på en häst som är 5 år och är runt 175-180 i mankhöjd. Och samtidigt galopperna i typ 50 km/h. En helt underbar känsla iallafall.


Den kommande helgen händer det väl inte så mycket. Hoppas på fest någon av dagarna och mys med Tor någon annan kväll :) men vi får se hur det blir.


En liten uppdatering iallafall. Ikväll ska jag titta på en film som vi ska se i engelskan med Stoffe och han har lovat att hjälpa mig med frågorna som ska in imorgon också! Världens bästa bästis.



Min drömprins

Edward Cullen.. bara namnet liksom.. mhmmmm!
Enda sen jag såg filmen så har jag varit störtkär i honom. Haha, det är ju tråkigt att man inte är ensam och att han inte är lika snygg i verkligheten som i filmen. Men det gör inget, för det är ju hans personlighet i filmen som är underbar. Fast det kanske den är i verkligheten också, who knows!
Tänk om det fanns killar som honom. Kanske lite långt att tänka att det skulle finnas vampyrer, och om dom fanns skulle dom nog inte vara lika snäll och underbar som honom. Tänk om alla var lika överbeskyddnade och vackra som honom. Och det är något med hans mystik jag gillar. Han är så oförutsägbar.
Nä nu får jag sluta drömma. Danny kommer ju ändå på första plats och han är inte lika omöjlig att få! Så det blir väl han jag ska satsa på, hahaha. För alla andra beter sig ju för idioter ändå.





KOLLA JAG HAR HANS SKOLFOTO!!!



Hahahaha

Herregud... patetiskt är det enda rätta ordet..

Idag började ju skolan igen, great! Eller inte.. Just nu gillar jag verkligen inte skolan, inte för att jag gör det någon dag men i alla fall. Vi hade Svenska Nationella. Muntligt. Och vi skulle stå inför klassen. Min mardröm!! Men jag gjorde det tillslut även fast jag darrade och stammade som aldrig förr. Fast egentligen så är det skönt för våran klass är som sagt bara tjejer och alla är lika nervösa. Så därför förstår jag inte riktigt vad jag är nervös över eftersom alla känner alla och vi har inget att skämmas för. Men alla har väl någon slags rädsla för att prata inför en grupp människor.
Det gick väl hyffsat bra, bara att jag hade helt glömt bort att lämna in "PM:et" igårkväll, som var sista dagen. Så jag skrev ett Pm fort som fan medan vi hade en oinstressant genomgång på Religionen. Men såklart skulle det vara skrivet på datorn men min lärare tog emot det ändå!

Ikväll händer det väl inte så mycket. Ska käka middag snart och titta på lite tv.

Förresten! Ni få som läser min blogg, som jag känner (det lär ju inte vara några som jag inte känner, men men), så tänkte jag, Stoffe och Mikkan dra till Gotland i sommar. Hyra en stuga och festa gärnet! Häng på alla som vill, ju fler desto roligare, och billigare!

Förresten så fick jag tre parfymer av Madde i söndags, tack gumman!






Så typiskt mig!

Igår kväll var riktigt kul. Vi hade lite gäster på middag som bestod av Klas, Jens, Klas dotter, hennes kompis. Och så jag och mamma såklart. Känns konstigt att kalla Jens för gäst, men egentligen är han ju det. Så tråkigt att han inte bor hemma längre. Men alla ska väl flytta hemifrån någon gång (:
Pratade lite med Madde om vad hon skulle göra senare. Och hon skulle inte göra något speciellt. Eftersom hon bor i Uppsala så får man se till att träffa henne när hon är på Ekerö. Hon var hemma hos sin pojkväns föräldrar som bor lite längre ut på Ekerö. Så jag tog bussen dit och hade planerat att ta bussen som gick en timme efter hem igen. Men när vi hade varit ute och gått ett tag så glömde vi bort tiden såklart eftersom vi hade så mycket att prata om. Så det slutade med att jag missade bussen. Inte för att jag ansträngde mig så mycket att hinna med den. Men jag trodde att det skulle gå i alla fall en efter. Men det var såklart den sista. Haha.
Så vi chansade och tog bilen istället. Inte allt för klokt men det gick jätte bra (:

Vi hade ju egentligen planerat att träffas idag så vi ska förbi stallet en snabbis, var ju jätte länge sen jag träffade hennes häst Surprise så det ska bli kul. Sen får vi se vad vi ska hitta på!
Hoppas jag får träffa Stoffe en stund också. Men han hade ju fullt upp idag så jag får se.


En trevlig långfredag

Dagen började med att Emmi kom hit och solade med mig (: fick inte så mycket färg men det kan man ju inte räkna med i april redan. Jag gjorde mig i ordning sen drog vi hem till henne för att hon skulle duscha och packa ihop sina saker.
Vi tog bussen till centrum och mötte upp Stoffe för att handla på Ica! Mamma hade köpt revebensspjäll till mig men vi köpte korv också. Vi tog bussen vidare till Nockeby och satte oss och grillade på klipporna. Lite senare kom Jocke, Johan och Magnus också. Vi startade en brasa fast den höll igång i kanske 2 minuter och nu stinker mina kläder rök. Fyfan vad jag hatar den lukten. När det hade blivit mörkt och kallt så drog vi till Stora mossen för att träffa Johans klasskompisar. Dom var vid en fotbollsplan och spelade fotboll. Roligt för vissa men otroligt tråkigt för andra. Dvs. för mig och Emmi. Hatar att killar inte tycker att tjejer ska spela fotboll... Jaja, jag och stoffe drog hem vid elva tiden och dom andra sov hos Johan.

Bilderna finns på Facebook, det är typ 100 st så jag orkar inte lägga upp dom här. Jag orkar inte ens lägga upp ett par, haha.

Idag är det Påskafton! Jag har lovat mamma att vi ska städa innan gästerna kommer och jag får alltid skitgöran. Båda toaletterna såklart. Det är bara för att mamma vet att jag är nogrann där inne för det är så jävla äckligt om det är massor med skit på toan. Sen ska jag dammsuga mitt rum också.
Jag tror jag ska lägga mig och sola ett tag ute på tersassen också. Och veet ni! Jag ska träffa Madde imorn, wiho :) Det var jäävligt längesen. Ska bli hur kul som helst! Hoppas det är lika fint väder som idag. :D


Amerikanska Pannkakor

Min frukost!








Åldersskillnad, who cares?

Ja precis. Det är jävligt mycket snack om det i mitt liv just nu.
Alla hackar upp sig på att jag umgås med 94:or. Det förstår jag mig verkligen inte på. Jag skiter fullständigt i hur gammal personen är. Bara hon/han är trevlig och jag tycker vi har kul ihop. Det är det viktigaste. Jag har också en kompis som är 86:a. Och en som är äldre än det. Om folk tycker det är konstigt att jag umgås med folk som inte är i ålder med mig så tänk efter innan ni säger något. Det gör mig helt galen att folk ska påpeka det. Det är många som har gjort det.
I så fall har jag en jävligt konstig mognadsnivå. Då ligger jag både på en 94:as nivå och en 22 årings. Det låter ju jävligt logiskt. Det är väldigt stor skillnad på killar och tjejer. Det är bevisat att tjejer mognar snabbare än killar. Alltså hade jag förstått om folk skulle lägga märke till att jag umgicks med en kille som var 94:a. Men så är inte fallet.
Så lägg ner nu. Det här är inte riktat till någon viss person utan jag vill bara säga att jag kommer inte rätta mig efter vad någon säger.

Godnatt från surewa.

Gyllene tider!

Just nu sitter jag och lyssnar på Gyllene Tider. Vet inte hur länge sen det var jag lyssnade på dom. Får gåshud på armarna av dom. Jag har bara hört en låt av dom på senaste tiden. Det är "det är över nu". Det var så passade, för jag, Stoffe och Mikkan var på fest på Lidingö och då spelade dom den. Jag och Stoffe hade precis gjort slut men allt kändes så underbart ändå. Vi fick äntligen känna att vi var bästisar. Fan vad högt vi sjöng alltså. Haha. Det var första gången jag kände att det var inte så hemskt att vi hade gjort slut ändå. Vi har underbara minnen tillsammans och nu har vi ett helt liv framför oss som bästa vänner istället. Och då kommer vi faktiskt aldrig kunna skiljas åt.
 
Apropå ingenting så har jag klippt mig idag! Tyckte det blev lite för kort.. men så känner ju nästan alla tjejer när dom har klippt sig. Annars vart det fint. Ingen färgning idag tyvärr, mamma har gått och sagt i flera veckor att "du har ju så fin färg nu, du behöver inte färga något mer". Så hon fick som hon ville. Även fast jag irriterar mig något så otroligt på min utväxt. Jajja.

Åh vet ni! Jag ska träffa Björn imorgon! Inte för att jag tror någon vet vem han är men i alla fall. Jag gör en lång historia kort. Jag och Björn träffades i sommras. Jag, Robban och en viss person var påväg in till stan. Kl var väl typ 1-2 någonting på natten och vi kanske var lite för glada (!), haha. Men vi stod och väntade på bussen påväg till brommaplan och där träffade vi björn och hans tjejkompis. Sociala som vi är så började vi prata och det visade sig att vi hade en gemensam kompis, eller jag känner henne inte så bra men Björn gör det. Så vi snackade påväg till Brommaplan och även på tunnelbanan. Fick hans nummer och sedan dess har vi väl varit lite partykompisar :P dock är han väl 20+ men det spelar ingen roll. För han beteer sig som en 17åring. Haha, och det är en positiv sak.
Och vi har inte träffades på jätte många månader för han har varit och jobbat i Norge. Men nu är han äntligen hemma :) Jävlar vad jag ska ut på krogen med honom när jag blir arton.

Ikväll blir det film med Vivi och Agnes! Ååh, äntligen ska jag få se Australia igen. Har längtat enda sen jag gick ut ur biosalongen när jag såg den första gången. Den är helt underbar. Alla borde se den. Man tror att den ska vara långtråkig men jag bara älskar att den är så lång. Man hinner verkligen leva sig in i filmen. Den handlar om en kvinna som kommer från England som reser till Australien för att träffa sin man. Men istället träffar hon en man som har hand om ett boskap lika stort som Beligen. Huvudrollen spelas av Nicole Kidman.
Seeee den! Helst på bio, där är allt bättre.

Slutsnackat.





En dag i stallet











2 mysiga uteritter och filmkväll hos Jenny

Japp, det är så mina två senaste dagar har sett ut. Mycket tid i stallet men också filmkväll hos Jenny.
Uteritten tillsammans med Vivi och Jenny var jätte rolig, fast precis som jag sa så envisades Chasey om att hon skulle faktiskt galopperna hela tiden. Så jag hade väl lite problem men galoppen var fan helt galen. Jag har aldrig sett någon häst springa så snabbt. Det var så sjukt kul. Eftersom det var så kul att rida ut tillsammans för en gångs skull och att vi hade Bamse med oss så bestämde vi oss för att rida ut dagen efter också. Fast Jenny skulle in till stan så vi drog dit själva. As roligt var det (:

Dom hade tyvärr inte motorsågsmassakern på videobutiken så vi hyrde "Mirrors" istället. Och jävlar vad läskig den var. Haha, även fast alla låg på varann med 5 täcken. Christofer (inte stoffe) var även med ett tag, så det var kul att träffa honom igen, var ju ett bra tag sen senast. Vi hyrde även den där filmen som precis har gått på bio, den heter nåt med Barcelona. Tyvärr så sov jag mesta dels av filmen men men.

Resterande vecka ser väl ut såhär ungefär:

Idag Onsdag: Till stallet på dagen, och träffa Stoffe på kvällen
Torsdag: Inget planerat på dagen, kanske träffa Tor på kvällen
Fredag: Grillning på Kristinebergsklipporna tillsammans med ett par kompisar
Lördag: Gäster och middag
Söndag: Inget planerat

Inte allt för intressant men!
Nu ska jag tvätta min piercing sen ska jag väl dra mig iväg till stallet för markarbete på banan. Tar med mig kameran och den här gången lovar jag att inte glömma den.


Motorsågsmassakern

Har precis tittar på trailern till "Motorsågsmassakern". Herregud, den är verkligen hemsk, men otroligt bra.
Tjugo i två tar jag och Vivi bussen till stallet. Vi ska rida ut med Jenny, det är ju så himla fint väder ute så man får ju passa på! Vivi ska låna Bamse, jag tar Chasey och Jenny Zidane. Det ska bli riktigt kul, får se hur Chasey reagerar eftersom hon hade damp senaste gången jag och Vivi var ute med Bamse. Haha. Men det går säkert bra. Jag tar med kameran!

Senare ikväll drar vi hem till Jenny, vi ska nämligen kolla på Motorsågsmassakern. Faaan vad läskigt! Jag har sett den en gång tidigare men Stoffe och jag blundade typ halva filmen. Och jag som till och med har lovat att Vivi ska få sitta i mitten! Hjälp! Hur ska detta gå.. Jaja, hoppas det går bra. Vi sover över där också så det blir nog ingen uppdatering ikväll om jag inte lånar Jennys data!




Hemma från Kista

Idag har det väl inte hänt så mycket roligt. Förutom att jag och Stoffe åkte en sväng i Kista. Jag ville kolla på lite smycken och Stoffe skulle hitta några snygga linnen. Jag var på ganska dåligt humör, har värsta ångesten för jag skällde ut honom jätte många ggr helt utan anledning. Måste skärpa till mig, men jag tror veckan snart är här. Det är nog därför. Som tur är så vet ju Stoffe hur jag blir då, så han inte tar åt sig något jag säger.
Jag köpte inte så mycket. Bara ett par örhängen, sminkborttagning och en ansiktsmask. Stoffe köpte två jätte fina linnen på Staduim.
Imorgon ska jag gå på stan med Mikkan och hennes mamma. Mikkan ska leta efter en vit klänning som hon ska ha på en studentskiva. Hoppas vi hittar någon snygg. På kvällen vet jag inte vad jag ska göra, kanske någon promenad med någon rolig person. (:

Ska ringa pappa ikväll också, han åkte till Egypten imorse! Synd att jag inte följde med. Jag och Stoffe hade planerat att åka tillsammans men vi gjorde ju slut som sagt. Men han tänkte åka med ändå men då var det för sent att boka tillbaka biljetterna. Så pappa åker själv med sin flickvän och hennes två barn. Hoppas dom har det trevligt :) Jag ska egentligen inte klaga för jag, Emmi och Lolli ska på partyresa till Ali cante i sommar! Det ska bli så jävla kul!

Nu ska jag gå och äta middag, mamma jobbar till nio.


Stoffes tatuering



Snygg va? :)

Lägenhetsvisning

Nu har jag tid för en uppdatering.
Kvällen igår var super mysig, dock jävligt kall. Först var vi bara hemma och kollade på Talang och åt Ben&Jerry och sen gick vi ut en stund. Mötte upp Jenny för hon hade varit i stan och lite senare mötte vi även Stoffe. Hade jätte lite kläder på mig, men det var ändå skönt ute, åtminstone i början, haha.
Vi kom väl i säng ungefär runt halv två och eftersom jag skulle på en visning av en lägenhet idag behövde vi ställa klockan. Det känns väl inte så kul eftersom Påsklovet precis har börjat men men. Vid halv tio ungefär gick vi upp och en timme senare satte jag mig på bussen mot Brommaplan.
Där hämtade pappa mig så han kunde skjutsa mig till lägenheten. I allmänhet var den väl fin, lite liten tycker jag bara. Men är man bara två personer så är det ju svårt att ha större. Det är i alla fall en tvåa som ligger vid Alvik ungefär. Man tar Nockebybanan två stationer till Klövervägen. Vi har i stort sett bestämt oss för att flytta dit och dom som bor där ska byta till våran lägenhet. Så det blir bra hoppas jag. Kommer sakna vårat underbara läge på våran lägenhet men jag får väl stå ut.

Kl tre bär det av till stallet då vi ska göra en Make-over på Chasey! Hon har rullat sig flera dagar i streck så hon ser ut som en liten gris. Vi bestämde att vi skulle duscha hela henne så kan hon stå och torka i det fina vädret sen! Det är ju typ 13 grader ute eller något sånt. Och senare ikväll ska jag träffa Emmi och kanske Stoffe. Vi ska väl vara hemma hos pappa antagligen, får se till att utnyttja tiden där innan vi ska flytta. Vi ska väl bara kolla på film eller så hittar vi på något annat skoj (:

Här är en bild på lilla Chasey. Nu ska jag gå och hämta en frukt!



Texmexpaj med mamsi

Jävlar vad mätt jag är! Har precis ätit middag med mamma. Känns lite konstigt att var här nu eftersom jag har varit hos pappa i tre veckor! Men det känns skönt i alla fall. Provet gick förväntandes bra som tur var. Hade inte pluggat särskilt mycket men det gick hyffsat. Så mitt lov började väldigt bra.
Var med Stoffe när han tatuerade sig också, han skrev "Madsen", hans efternamn, med skrivstil på vänstra bröstet. Hur fint som helst! Är så himla stolt över att han stod ut med smärtan. Det såg lite jobbigt ut i början men det gick bättre sen. Jag och Mikkan var bara där ett tag för vi behövde åka till skolan. Men han kom till våran skola efter han var klar och visade upp sin stolthet :) Mycket snyggare än vad jag väntade mig faktiskt. Lägger upp en bild imorgon eller nåt så får ni se!

Snart kommer bästisen hit, Vivi alltså om ni inte förstod. Haha. Vi ska mötas vid Q8 och köpa Ben&Jerry! Fan vad jag är sugen. Sen ska vi hem och kolla på Talang 2009. Ska bli spännande, jag har aldrig följt det där programmet men det verkar kul så det ska det bli ändring på!

Min piercing mår fortfarande utmärkt! Wiho!


Jag kan knappt stava till religion.

Precis. Jag kan knappt stava till det, så dålig är jag på det.. Då kan ni ju gissa hur provet gick idag.. inte så bra. Jag gick ut efter ungefär 20 minuter. För jag kunde bara inte mer. Skrev allt jag kunde på dom ynka 7 frågorna så jag får se hur det går. Slut pratat om provet, jag vill inte ens tänka på det.

Imorse tog jag ju bort plåstret från piercingen och det såg jätte fint ut! Inte alls rött eller varigt. Så jag blev jätte glad. Jag tvättade den precis som det stod på skötselråden och kokade även koksaltlösning som man skulle ha på en bomullstuss och sen ha den på i 5 minuter. Så jaa, allt verkar gå bra hittills :D
Stoffe gick precis hem, eller han skulle hem och hämta sina studentbiljetter och sedan åka till simträningen för att sälja några. Han simmar ju inte själv längre men hans kompisar gör ju! Så nu sitter jag här och funderar på att göra klart mitt arbete om Hudcancer så det blir klart. Vore skönt att slippa sitta och göra det när Vivi är hos mig imorgon, vi ska nämligen köpa Ben & Jerry och titta på Talang, och så sover hon över förmodligen, mysigt mysigt <3

Nä nu tar jag tag i plugget så jag får det gjort, måste även plugga till provet i Vård och omsorg imorgon.

Här kommer en bild från min lilla rengörning imorse. Haha. Hade inget annat roligt att lägga upp.




Smärta

Sådär ja! Nu är äntligen piercingen gjord. Det gjorde svinont men jag är jävligt stolt över mig själv! Vi hade ju nationellt prov idag så vi slutade mycket tidigare. Så efter det åkte jag, Linda och Mikkan in till stan för att gå lite i affärer innan dom öppnade vid 12. Vi gick dit och fick vänta ett bra tag innan det var dags. Linda gjorde ett såkallat inplantat. Det som jag berättade om igår. Det såg ut att göra pissont faktiskt. Men det var inte själva inplantatet som gjorde ondast kan jag gissa utan det var att hon behövde göra om din vanliga navelpiercing. Hon hade gjort den på ett ställe i Södertälje som hade satt den snett. Piercaren var verkligen as schysst och bjöd på den vanliga navelpiercingen eftersom hon hade haft sån otur. Så alltså gjorde hon både inplantat och en vanlig i naveln. + att hennes förra hål var väldigt varigt så det gjorde väl antagligen ännu ondare. Men du jobbade på jävligt bra även fast du höll på att svimma, haha.

Jag valde en ljusrosa sten såklart :) Min favoritfärg!
Så nu sitter den där under plåstret. Hoppas verkligen inte kroppen stöter ifrån sig den eller något sånt.. men men..

Ikväll ska jag ut och gå med Vivi och kanske Jenny, ska bli trevligt. Har två prov tills på Torsdag och Fredag så det blir till att hårdplugga fram tills vi ska gå ut!

Nu måste jag verkligen ta tag i det här.
Lägger upp en bild på piercingen, men jag gjorde den svartvit för att jag skulle se lite mindre tjock ut, haha.
































RSS 2.0