En trevlig långfredag

Dagen började med att Emmi kom hit och solade med mig (: fick inte så mycket färg men det kan man ju inte räkna med i april redan. Jag gjorde mig i ordning sen drog vi hem till henne för att hon skulle duscha och packa ihop sina saker.
Vi tog bussen till centrum och mötte upp Stoffe för att handla på Ica! Mamma hade köpt revebensspjäll till mig men vi köpte korv också. Vi tog bussen vidare till Nockeby och satte oss och grillade på klipporna. Lite senare kom Jocke, Johan och Magnus också. Vi startade en brasa fast den höll igång i kanske 2 minuter och nu stinker mina kläder rök. Fyfan vad jag hatar den lukten. När det hade blivit mörkt och kallt så drog vi till Stora mossen för att träffa Johans klasskompisar. Dom var vid en fotbollsplan och spelade fotboll. Roligt för vissa men otroligt tråkigt för andra. Dvs. för mig och Emmi. Hatar att killar inte tycker att tjejer ska spela fotboll... Jaja, jag och stoffe drog hem vid elva tiden och dom andra sov hos Johan.

Bilderna finns på Facebook, det är typ 100 st så jag orkar inte lägga upp dom här. Jag orkar inte ens lägga upp ett par, haha.

Idag är det Påskafton! Jag har lovat mamma att vi ska städa innan gästerna kommer och jag får alltid skitgöran. Båda toaletterna såklart. Det är bara för att mamma vet att jag är nogrann där inne för det är så jävla äckligt om det är massor med skit på toan. Sen ska jag dammsuga mitt rum också.
Jag tror jag ska lägga mig och sola ett tag ute på tersassen också. Och veet ni! Jag ska träffa Madde imorn, wiho :) Det var jäävligt längesen. Ska bli hur kul som helst! Hoppas det är lika fint väder som idag. :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0