Myspys

Hade jätte mysigt hos Linus igår :) vi kollade på halv Drag me to hell men jag tyckte den var så läskig och Linus tyckte den var dålig så vi bytte till Yesman. Haha. Sjukt rolig film. Vi gick och lade oss vid typ 12 för jag skulle ju jobba idag. Sjukt segt att gå upp vid 8 när man egentligen kan gå upp typ halv 12. Jobbade från 9 till 12. Sen började jag skolan vid halv 1. Så det var lagom. Även fast det låter jätte lite så får jag lite extra pengar i månaden. Ska jobba på Lördag också :( Usch... Det kommer säkert hända något kul som det alltid gör men den här gången kommer jag fan sktia i det och vara trött på jobbet om det är så. Det är ju inte så ansträngande så det gör inget. Jobbar med Jens på Lördag också, så det ska bli kul!

Sitter just nu hemma hos pappa och väntar på Jens. Vi ska käka middag tillsammans och sen ska jag övningsköra :) Jens ska också med, hoppas han är snäll och inte kritiserar mig för mycket, haha.

Nu ska jag kika runt lite på olika bloggar.


Kommer du ihåg Lolli? Sommaren 2008 :) <3













Sover hos Linus kväll

Kom hem för någon timme sen. Hade heldag idag, är helt slut.. Usch vad bortskämd jag är.. Började gympan 9 imorse och så slutade halv 4. Så det var väl inte så lång dag men om man går för och eftermiddagar så är det klart man är bortskämd.
Imorgon jobbar jag... känns lite surt faktiskt men jag får jobba med brorsan i allafall! Jag sover hos Linus ikväll så blir det lite närmare. Han bor i Abrahamsberg :)

Nu ska jag gå och duscha :)



Pusspuss!

And it's coming closer

Bästa låten som har skapats.



Jag tror att jag gillar dig.. förresten. <3

Bortskämda ungar...

Vi stor ju i rätt så stort stall nu så då har ju ett jätte stort och fräscht ridhus och där arrangeras träningar också. Och idag när jag var påväg hem såg jag minst 5 FETA Thuletransporter som kostar mer än 100 tusen styck. Sedan en häst på det som inte är mycket billigare. Och tjejerna som har hästarna är väl runt 14 15.. Det är det som är så är det sjukaste.. Fast jag har inte kommit till det hemskaste och mest bortskämda, jag såg en tjej med tretornridstövlar som kostar 4000.. och hjälmen kostar väl också runt det. Fan vad arg jag blir.. Föräldrar som tror att dom har hur mycket pengar som helst och lägger ut flera hundra per lektion till sitt jävla barn. Nä fan vad trött jag blir..

Jajja. Gjorde en hel makeover på Cleo och hennes uttrustning idag! Duschade och schampoonerade henne, smörjde sadel och träns och tvättade benskydden! Allt blir så fint :D Våran lilla plutt behöver lite extra pyssling ibland! Hon såg så glad ut när jag pussade på henne hela tiden, haha.

Nu ska jag kolla på något värdelöst program och sen måste jag skörda mina växter på Farmville, haha, patetiskt jag vet..



Pusspuss!

Sri Lanka

Mamma bjöd över sin kompis som kommer från Sri Lanka på middag. Hon bor där 6 månader om året ungefär. Hon har eget hus och så där! Mamma har varit där två ggr, men då helt själv, alltså bara med hennes kompis. Hon tänkte åka dit i Februari egentligen och då ska jag antagligen få följa med! Har alltid velat åka dit, men jag har varit så rädd för tsunamin som var där för några år sedan. Men nu vill jag verkligen hänga med! Den resan kommer nog bli den roligaste jag gjort. Eftersom mammas kompis växte upp och kan deras språk flytande så är det ju jätte stor skillnad från att åka med charter eller liknande. Mamma har ju fått träffa många som bor där, åkt runt och hjälp de fattiga och massor med annat. Vi tänkte då vara där i 10-12 dagar. Då är det alltså bara flygbiljetten vi betalar och mat. Vi får ju bo hos mammas kompis då. Det skulle verkligen vara super kul. Tänk att ligga på stranden där det är kritvit sand, bo i bungalow, hälsa på elefanter och se hur invånarna lever. Måste verkligen få det här att bli av!

Lite bilder från Sri Lanka!















Den har bilden har mamma tagit där hon var på sin första resa, underbar bild?

Pusspuss!

Beställd!

Nu är min mobil beställd. Eller beställde den igår kväll. Tror den kommer imorgon eller på Fredag! Sååå underbart! Äntligen kommer jag ha en egen Touchwiz så kan Andreas ha sin mobil i fred eftersom jag alltid pillar med den, haha. Den kostade 2700. Mycket pengar, jag vet. Men jag tycker den är värd varenda krona!

Nu ska jag gå ner och äta något. Skriver ikväll!



Pusspuss!

Farmville!

Haha fan då, nu har jag börjat spela Farmville och det är bara Agnes fel! Haha. Nemen det är faktiskt riktigt kul. Jag ska inte bli som en kille som Vivi berättade om. Det var en kille som var helt beroende av det spelet och mitt under sexakten så hade han bara avbrutit och skrikit "Jag måste skörda mina blåbär!!!!" Hahahaha... Såklart bodde han i USA. Men snart kommer väl dom hemska sydromen hit.. Haha.

Sov över hos Agnes och Vivi igår. Hade riktigt kul! Vi gick in på Habbo bl.a. Hahahaha! Herregud, jag gjorde min Habbo när jag gick i fyran eller femman. Och jag älskade verkligen det där spelet. Jag hade jätte mycket möbler! Hade glömt bort mitt användarnamn så jag skickade ett mejl och jag hetter SweetAwe!! Haha, kan det bli fulare?

Är hemma hos pappa nu, ska åka till mamma snart. Men först ska jag övningsköra! Hihi! Jag är sååå bra på det :D Haha.

Hörs kanske ikväll!



Pusspuss!

Hard work, work

Har pluggat mest hela kvällen, riktigt tråkigt måste jag säga.. Ska snart lägga mig i sängen och läsa igenom det vi har förhör på imorgon.. Men snart är det helg i allafall! Ska bli jätte skönt. Äntligen få vila min hals lite, hostar snart ihjäl mig.. Men tyvärr ska jag jobba på Lördag men det kommer nog gå fort, bara 4 timmar så det är lugnt. Det är första gången jag ska jobba med min brorsa också. Han har ju fått jobb där jag jobbar så det ska bli trevligt!
Träffade lilla Stoffe idag också :) Han ringde mig när jag var vid Thorhildsplan påväg hem och då tyckte jag att jag lika gärna kunde vända om för att käka middag med honom i stan. Vi käkade i Kungshallen :) alltid god mat! Lite senare träffade vi hans kompis också, och han har lovat att komma på min skiva! För jag ska ju som sagt bjuda 15 personer och jag vet inte ens om jag har så många kompisar som är arton.. Men det får gå!

Nä nu ska jag läsa dom där förbannade papprerna..

Pusspuss!



Jag idag!

-


Love you!



Älskar er bebisar <3

Förresten är min studentmössa beställd nu! Wiho!


Den ska inte se ut såhär dock. Min är mycket snyggare!


Bästa

Skolfoto imorgon och jag har ångest! Som alla vet så är ju mitt naturliga hår liite ljusare än mitt lörhåret och jag har väldiga komplex för det. Så jag bokade färgtid tills på Fredag för att vara fin till helgen! Och idag fick jag reda på att vi ska ha skolfoto IMORGON! Och eftersom jag alltid har sån jävla otur så hade inte min frisör tid idag... Så antingen har jag inget löshår imorn eller så har jag det och är ledsen :( Men grejen är att alla mina kompisar + mamma säger att det knappt syns någon skillnad så jag antar väl att jag får lita på det.. Har plattat det nu så det ser lite bättre ut. Alltså inte helt platt, utan bara så att det är lite mindre onaturliga vågor.
Vet bara inte vad jag ska ha för kläder .. funderar på att låna mammas tunna tunika, den är jätte fin.. Det får nog bli den! Och mina jeansleggings!

Måste bara lägga upp min favoritlåt också!




Pusspuss!

Hahahahaha!



JAG DÖR AV GARV!


Watch out...

Jag har typ svininfluensan, jippie. Har varit jätte sjuk nu i två dagar. Jag hatar verkligen att vara sjuk... Har sovit mest hela dagen sen jag kom hem från våran övernattning i skogen.. Vi var på Björnö med våran klass och en till. Så jävla tråkigt och jag ångrar att jag hände med. Blev bara sjukare.. Jaja, nu ska jag jag kurera mig ordentligt innan jag sätter en fot i skolan igen, om jag har svininfluensan så är det ju inte så kul om jag smittar hela klassen.

På Lördag blir det mys med Stoffe hela kvällen. Fan vad jag saknar min bebis.

Pusspuss!

Stoffe + Permis = ingen blogg

Precis, där har vi det! Har upptäckt att jag aldrig uppdaterar när Stoffe har permis. Jag har så fullt upp med att umgås med honom och med alla andra såklart.
Får väl uppdatera lite. Inte för att det har hänt så mycket roligt, men men.

I Fredags hade jag ju fest iallafall, blev väl rätt lyckat. Var bara folk från Ekerö, så det var riktigt trevligt faktiskt! Lite återförening om man säger så. Dom flesta har jag ju gått i samma klass som i nästan hela mitt liv. Så det var jätte kul! Alla drog väl runt halv tre då några andra små pojkar kom. Dom hade varit på krogen så dom kom lite senare. Två av dom drog ganska tidigt medan de andra två stannade hela natten, och hela morgonen. Haha. Men det gör inget.. Eller?

Nu har i allafall Stoffe åkt tillbaka.. Och kommer inte hem på 5 veckor. Faan, jag börjar fan böla av tanken.. Hoppas det går fort.. Och hoppas inte allt för knäppa saker händer när han är borta, jag gör alltid så mycket konstiga saker när han inte är här.



Pusspuss!


RSS 2.0