Jaaa! HUGO!

JIPPIE!!! Ungefär så lät jag och Stoffe i tvsoffan när vi tittade på Den rätte för Rosing! Hugo vann! Fan vad glad jag är. Han förtjänade verkligen att vinna. Även fast det är stor ålderskillnad så passar dom verkligen ihop. Men det ryktas om att dom inte är tillsammans längre men jag tycker inte det gör något, för han vann ändå!
Har precis kommit in efter en prominix med Stoffe, vi gick en sväng efter programmet för att få lite luft :) Sitter här nyduschad och funderar på att sova snart, jag ska ju upp tidigt då vi har nationella provet imorgon, hjälp! Hoppas verkligen det går bra. Och vet ni vad jag ska göra efter? Pierca naveln! Jag kan säga att jag är hur nervös som helst. Ska åka till ANT med Linda för hon ska också göra, eller hon ska göra inplantat, dvs bara en kula som sitter nedanför naveln. Jag är ganska nyfiken på hur dom kommer göra det, eftersom dom måste "operera" in den där grejen. Jaja, den som lever får se.

Jaja, jag kanske lägger upp en bild hur den ser ut om det inte är allt för röd imorgon!


Muums!

När jag vaknade fick jag för mig att baka scones. Så jag letade upp ett recept som verkade jätte gott, nämligen med havregryn i! Men jag var duktig och valde fiberhavregryn istället! Så lite nyttigare blev det i alla fall. Så nu sitter jag här och trycker i mig :)
Börjar halv ett idag med och så slutar jag tjugo över fem. Ganska jobbig dag men jag ska inte klaga eftersom jag vet att många har det mycket värre än mig, vissa går ju åtta till fem.. Usch.

Efter skolan ska jag hem till min brorsas nya lägenhet! Som alla bör veta nu så har han precis kommit hem från Österrike då han har varit guide. Han har precis fått tagit över mammas lägenhet som mamma och pappa delade på precis efter dom skiljde sig. Alltså bodde dom varannan vecka där och varannan vecka i våran förra villa! Så mamma ille ha kvar den så Jens kunde få den. Jag är jävligt avundsjuk måste jag säga.. Den är verkligen jätte fin och ligger precis vid fridhemsplan med 5 minuters gångavstånd till tunnelbanan. Så jävla nice.

Efter middagen ska jag skynda mig hem till Den rätte för Rosing. Hoppas Stoffe vill se det med mig, vi brukar alltid titta på det tillsammans så det är verkligen tråkigt att det är sista programmet. Ååh, jag hoppas att Hugo blir vald, för dom är så himla söta tillsammans!

Nu ska jag gå och sminka mig!




Godkväll!

Sådär, äntligen hemma. Kom precis från stallet, eller det var väl ungefär tjugo minuter sen. Var där med Jenny så vi red samtidigt, trevligt trevligt. Lyckades även glömma mina nycklar där så mamma fick hämta mig en gång till så vi kunde åka tillbaka. Klantigt värre. Men nu sitter jag här i alla fall. Ska snart gå ut med Stoffe en stund. Vill höra hur det är med honom, han har ju varit sjuk så länge nu, så vi har inte setts på ett tag. Ska bli mysigt :)
På Onsdag har vi nationellt prov i Svenska och jag blir bara mer och mer nervös.. hoppas det går bra. Det är nämligen läsförståelse vilket jag inte är så bra på. Eller egentligen vet jag inte riktigt vad det är men vi har fått ett häfte som vi ska läsa så jag gissar väl på att det är något i den stilen.

Nu måste jag skynda mig ut, annars blir Stoffe galen på mig, jag har tendesen att gå jävligt segt och en aning senare än vad vi bestämde.


Godmorgon!

Har precis vaknat, kunde inte sova längre, tyckte det var jätte konstigt eftersom jag alltid sover på morgonen. Jaja. Jag hade världens mardröm som jag helst inte vill ta upp här.. usch.
Iallafall. Idag börjar vi halv ett så jag fick en ordentlig sovmorgon som jag tydligen inte behöver haha. Vi slutar fem idag så det känns lite surt och jag ska till Chasey efter men jag kanske kan rida på banan idag iallafall eftersom det verkar ha torkat upp väldigt bra nu :)

Smhi säger att det ska vara sol idag men jag ser bara moln.. Tråkigt.. Jag som trodde jag skulle få användning av mina nya brillor!

Nu ska jag gå och äta frukost.




Hahahaha

Ojojoj, jag har aldrig skrattat såhär mycket på länge, jag tror en person fattar iallafall (:
Idag har jag ju inte gjort något speciellt som jag redan nämnt. Har bara suttit här, pluggat och tagit ett bad.
Snart så ska jag sätta mig framför Wipeout tillsammans med en kopp te och lite senare även Sanningens Ögonblick. Det är mina absoluta favoritprogram om man bortser från Sex and the City, men det lyckas jag ju alltid missa.. haha.

Imorgon är det skola igen och det känns som att helgen bara flyger iväg.. Känns ganska tråkigt men samtidigt skönt för då kommer lovet snabbare. Jag har väl inga direkta planer för lovet men jag ska iallafall pierca naveln, antingen den här veckan eller i helgen. Måste se till att få det gjort nu innan påskafton och det kommer, för då har dom säkert stängt.
Kolla in den här som jag gjorde, att alla bloggare klagar på varandra så mycket när alla i själva verket ser lika dana ut..

Nu måste jag skynda mig att koka te!


Sådär

Nu har jag försökt pilla lite med min design. Men jag har inte riktigt förstått hur jag får tillbaka menyn på sidan av bloggen, som ni ser nu så är den under alla inlägg. Sedan vet jag inte heller hur man får rubriken på inläggen vit, även fast jag ordnade till det men det ändrade tydligen tillbaka sig. Aja, får väl fixa det någon annan dag, för just nu har jag damp på min dator som är segare än någonsin. Haha, jag slog även till den för typ en halv timme och då började den tjuta och stängde av dig. Jag fick panik, jag trodde att jag hade gjort sönder den men efter ett tag gick den att starta igen som tur är.

Idag ska jag väl bara ägna mig åt att plugga, ska göra klart ett arbete om Hudcancer och sedan kanske jag ska träna lite på ett par frågor som vi ska ha seminarium på. Vi tittade på en film i engelskan så vi ska disskutera kring den imorgon. Hoppas det går bra, engelska är ju inte mitt bästa ämne som alla vet.

Nya bloggen!

Hejsan, nu har jag äntligen skaffat ny blogg. Jag gjorde det för jag tyckte min förra blogg ska förbli minnen, bara minnen. Eftersom jag och Stoffe har gjort slut så tyckte jag att den förra handlade lite för mycket om oss som tillsammans. Nu är jag och Stoffe bästa kompisar, så jag tyckte att även min blogg kunde få en uppdatering. Jag trivs jätte bra med Stoffe som en bästa vän, fast vi är väl egentligen som syskon.
Jag döpte därför den här bloggen till baraewa eftersom den här bloggen handlar bara om mig. Visst ska den handla om kompisar också men den förra hade för mycket om andra i. T.ex. designen. Så nu ska jag skaffa en egodesign istället :) om någon kan fixa en åt mig så säg bara till.

- Ewa ♥

RSS 2.0