Godkväll!

Just nu ligger jag i min nya säng och bara myser. Har precis kommit hem! Var vid Kristineberg och grillade med Stoffe, Dan och Issa. Mycket mysigt! Vi möttes halv åtta vid Daglivs vid Fridhemsplan för att köpa grillar och korv. Sen drog vid till klipporna vid Kristineberg. Tråkigt nog så vart 75% av korvarna vi köpte brända. Vi råkade glömma bort dom ett antal ggr så det vart bara en korv för mig. Haha. Var så mätt ändå!

Så nu är jag alltså hemma hos pappa för första gången, alltså i nya lägenheten! Vi bor vid Klövervägen om någon har en aning om vart det ligger. Två stationer från Alvik med Nockebybanan iallafall. Jätte trevligt ställe faktiskt! Det är en tvåa som är hur fräsch som helst. Nyrenoverat kök och badrum plus en jätte fin balkong med sjöutsikt och sol hela dagen, kan det bli bättre? Eftersom vi bor precis vid vattnet så kommer det vara jätte skönt att bara gå ner och ta ett dopp när man känner för det. För det är ju inte direkt samma sak när vi bodde på Ekerö, vi hade i och för sig finare läge, med balkongen över vattnet och så men man vill ju inte direkt ta ett dopp i kanalen där vattnet inte har bytts ut på flera år eftersom det bara ligger stilla..
Jag och Stoffe var och badade där nere idag faktiskt! Det fanns en liten strand precis nedan för vägen där man kunde bada. Såg även några ultimata solställen! Hihi.
Imorn ska jag nog vara med Emmi på dagen och senare på kvällen så kommer Lollis kompis från Norge. Alltså hon var också utbytesstudent i USA så hon ska redan komma och hälsa på eftersom dom bor så nära! Eller nära och nära men det tar ju typ bara en timme med flyg eller något sånt. Så det ska bli jätte kul att träffa henne!  Träffade ju henne rätt mycket när vi var och hälsade på så. Pappa pratade om att Jens kanske ska komma på middag också. Träffade ju honom för inte allt för länge sen men man får ju ta vara på stunderna.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar, sen ska jag sova! Godnatt!

Pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0