En rolig och sorglig helg

Helgen började med, eller ska man säga att veckan slutade med Skansen med klassen. Fast man kan ju inte säga att vi var en klass direkt, hela fyra personer pallrade sig till Djurgårn kl tio. Det duggregnade mest hela dagen men det var riktigt mysigt ändå. Och såklart så såg vi älgbebisarna och björnbebisarna, dom var så himla söta!
Vi åt lunch vid ungefär 12 och sen åkte jag och Mikkan till stan, där hon köpte en jätte fin kjol!

På Fredagkväll chillade jag bara hemma hos Linnea, vi kollade lite film och käkade chips och ben&jerry! Precis som en Fredagkväll ska vara (Fredags myyyyyys, om någon har sett den reklamen, haha). Hon följde mig ända hem nästan och påvägen mötte Andreas upp oss, han är så gullig, även fast han redan hade sloknat i sängen flera ggr så kom han ändå och mötte mig.

Lördag bestod väl mest av att sova, Stoffe kom förbi en stund också! Sen bar det av till stallet för att packa ihop både oss och Chasey för resan ner till Småland på söndagen. Det var blandade känslor i stallet, både roligt att få komma ned till Vedis igen men riktigt sorgligt att vi skulle lämna bebisen.
Vi packade ihop alla ridkläder och alla Chasey grejer. Vi skulle hämta transporten på kvällen också för att vi skulle kunna göra iordning den dagen innan så vi slapp gå upp allt för tidigt. Han som vi hyrde av hade hyrt ut den till 5. Så då skulle den komma tillbaka men den kom inte fören 8 på kvällen. Så vi fick stressa lite i stallet för att vi skulle hinna hem i någorlunda tid. Vi var hemma vi halv vid 9 eller vad det var och då åt vi middag, pizza för tredje gången, dåååligt!

Resan ner gick jätte bra ner, Chasey stod helt stilla och såg ganska glad ut, bara lite förvirrad, haha. Vi var nere efter ungefär 5 timmar och blev mottagna av lilla Emma! När vi ledde ut henne ur transporten blev vi verkligen positivt överraskade, Emma var jätte stolt över oss för att hon hade blivit så fin, hon tyckte att hon hade blivit jätte musklig. Tack och lov! Det var precis vad vi ville höra. Vi bestämde oss för att säga hej då till henne på lägret istället, för då gråter alla ändå.

Idag gick vi i skolan en halvtimme och sen gick vi hem. Kändes väl sådär. Man går ju ändå bara runt och längtar efter sommarlov och nu vill vi ju ha det offeciellt också, inte bara att det känns så.


En get :)


Mikkan på en gris!


Älgbebebisen :)


Björnbebisarna :)


Idaaa :D


Sådär glass, finns godare B&Js.


Men Linnea gillade den iallafall :)


Jag är förväntansfull


Fanny :) så söt!


Påväg hem!

Pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0